Laatste Nieuws

Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

Dive Post werkt samen met het Jeugdsportfonds, waardoor ook een duikopleiding betaalbaar wordt voor kinderen die het niet zo breed hebben. Wil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de con

Suunto Transmitter Recall

Suunto roept alle Transmitters en Tank Pods terug voor een inspectie en upgrade. Er is een mogelijk veiligheidsrisico vastgesteld.

Pas op voor Japanse kruiskwal bij Veerse Meer

In de kreek bij het Veerse Meer zijn afgelopen dagen meer Japanse kruiskwallen aangetroffen dan anders. De kwal kan ernstige allergische reacties veroorzaken.

Duikexpeditie naar Doggersbank met succes afgesloten

De Stichting Duik de Noordzee Schoon kijkt terug op een succesvolle tiendaagse expeditie bij de Doggersbank.

Grootste vissoorten in Europa ernstig bedreigd door overbevissing

De grootste vissoorten in de Europese zeeën worden met uitsterven bedreigd door overbevissing, zo blijkt uit een nieuwe studie. 

 

'Groter gedeelte koraalrif Great Barrier Reef verbleekt'

Het koraal van het Great Barrier Reef in Australië is ernstiger verbleekt dan gedacht. Naar schatting is 29 procent van het ondiepe koraal beschadigd.

 

Kreeftenvissers racen naar de beste plek op de Oosterschelde

Stipt 9.00 uur is op de Oosterschelde de Kreeftenrace van start gegaan. Vanuit verschillende havens scheurden schippers met hun bootje het water op.

Bezoek ons op de Duikvaker

Op 4 en 5 februari 2017 vindt een bijzondere Duikvaker plaats. De grootste en gezelligste duikbeurs van Nederland is dan alweer voor de 25e keer dé opening van een prachtig duikseizoen.

Dive Post introduceert Specialty van de maand

Dive Post in Valkenburg ZH (Katwijk) introduceert in 2017 Specialty van de maand. We hebben in elke maand een leuke specialty geselecteerd die extra aandacht krijgt.

Leuke presentaties op Duikvaker

Bezoek onze presentaties op Duikvaker over Sidemount, IDC of verrassende Specialties.

Bezoek Dive Post op Duikvaker

Wij staan dit jaar op de PADI Center stand. We zijn te vinden in hal 1 stand 7740.

Snorkelen en Duiken door scholieren uit Leiden

Afgelopen maand heeft Dive Post uit Valkenburg een cursus Snorkelen en Duiken verzorgt voor de Schoolsportcommissie Leiden. Maar liefst 16 snorkelaars en 10 duikers hebben deelgenomen.

Het ziet er slecht uit voor de Grevelingen

De komst van een getijdecentrale in de Brouwersdam en het verbeteren van het water in de Grevelingen lijkt verder weg dan ooit. Er is te weinig geld voor.

Vier proefduik avonden in zwembad De Veur

DUIKEN, iets voor jou?

Maak nu een proefduik en ervaar het zelf!

 

Nature Talks

Op 13 november zijn onderwaterfotografie en -film het gesprek van de dag tijdens Nature Talks, het jaarlijkse festival voor natuurfotografen.

Afzinken duikwrak Tholen grote stap dichterbij

Het ziet er naar uit dat het duikwrak bij Tholen vlak voor het volgende duikseizoen kan worden afgezonken.

Duikvaker 4 en 5 februari

Op 4 en 5 februari 2017 vindt een bijzondere Duikvaker plaats. De grootste en gezelligste duikbeurs van Nederland is dan alweer voor de 25e keer dé opening van een prachtig duikseizoen.

Proefduik avonden in zwembad Aquamar

Dive Post biedt 4 vrijdagavonden in september de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een proefduik te maken. Je maakt kennis met de duiksport voor maar € 10,- (ipv € 30,-).

Zwembad Katwijk in zomerperiode een uur eerder

Van 15 juli t/m 19 augustus liggen we van 19:30 tot 20:30 uur in zwembad Aquamar in Katwijk. Tijdens de zomerperiode liggen we op vrijdagavond een uur eerder in zwembad Aquamar in Katwijk.