EFR, AED en CFC Specialty

Tijdens deze intensieve opleiding van minimaal een dag (bij ons twee avonden) leer je de hartmassage - en reanimatie technieken. Ook Eerste Hulp Bij Ongevallen leer je verlenen. Hiervoor hoef je niet per se een duiker te zijn. Emergency First Response is een verrijking van je kennis. Het is toch erg prettig als je je partner, buddy of kind eerste hulp kan verlenen. Dus ook voor niet duikers een ideale cursus.

Naast de EFR geven we ook uitleg over AED.
We breiden de EFR opleiding uit met 'Care For Children (CFC)'. Kinderen hebben een andere lichaamsbouw dan volwassenen daarom geven we uitleg over hulp aan baby's en de hulp aan kinderen vanaf circa 1 jaar tot ongeveer 10 jaar. Ook gaan we in op een aantal specifiek bij kinderen voorkomende problemen, bijvoorbeeld vergiftiging.

Als je in de toekomst de cursus PADI Rescue Diver wilt volgen is Emergency First Response net als Advanced Open Water een voorvereiste. Daarom misschien handig om alvast aan deze cursus deel te nemen.

Je EFR brevet is twee jaar geldig. Kijk even op je pasje of het nog geldig is, anders kan je direct een refresher regelen.

Aanmeldingformulier Specialty

Ik verstuur geen SPAM en accepteer de Mollom privacy policy.