DAN Dive Safety Presentatie

donderdag 02 mei

Divers Alert Network (DAN) is een groep non-profitorganisaties die zich bezig houdt met het verbeteren van de duikveiligheid voor alle duikers. DAN heeft een onderzoekstak die waardevolle onderzoeken heeft uitgevoerd naar veiligheid en interesse voor duikers. Onze PADI Instructeur Arzu is een van de afgestudeerden van het DAN Europe Internship-programma dat werd gehouden in de zomer van 2018 op het DAN Europe hoofdkantoor in Italiƫ. Arzu is opgeleid tot een erkende DAN Research Specialist.

Tijdens de informatieavond zal Arzu de recente up-to-date kennis in duikgeneeskunde en fysiologie met ons delen. Tevens zal ze met vertellen over de lopende onderzoeken in het veld. Deze onderzoeken vinden plaats zowel binnen als buiten het laboratorium. Voor sommigen van ons is het zelfs mogelijk om mee te doen met deze onderzoeken.

De presentatie start om 19:30 uur in de winkel van Dive Post (Castellumplein 4, Valkenburg ZH). Arzu geeft de presentatie in het Engels. Meld je aan via facebook: https://www.facebook.com/events/285828432330189/