Teamduik Womens Dive Day

zaterdag 20 juli

 

We gaan op Womens Dive Day duiken in Zeeland bij Bommenede. Deze duikstek is geschikt voor alle type duikers. We verzamelen om 10 uur bij de duikstek. Duikleider is Chris Azab. De dames worden vandaag extra verwend, maar uiteraard zijn mannen ook van harte welkom om mee te duiken. Opgeven voor deze teamduik kan via een mail aan gertine@divepost.nl, in de winkel of via het facebook event.

Womens Dive Day komt eraan en wel 20 juli om 10 uur. Graag nodigen we alle vrouwen uit om naar Bommenede in Zeeland te komen om dit gezamenlijk te vieren met 2 leuke duiken. Ook zijn mannen welkom. Hiervan verwachten we wel dat jullie de dames een handje helpen met flessen dragen en fruit serveren. De hapjes en drankjes zijn aanwezig.

Als slotstuk, Chris, onze Course Director, zal tevens deze dag de Dive Against Debris Specialty geven, geheel kosteloos. wel dien je het certificaat te betalen a 40 euro, de opbrengsten hiervan gaan naar Project AWARE (Aquatic World Awarness Responsibility and Education).

Kom je ook? Meld je aan want dan rekenen we op je met onze inkopen.

Route: adres voor routeplanner Werkhaven in Bommenede. Je moet rechts langs de haven rijden en dan sla je de weg rechts in en rij je naar de rechter P. Hier is een grote parkeerplaats gelijk aan de waterkant