top of page

OVER ONS

Nemo bew.jpg

DUIKEN BEGINT BIJ

Een winkel vol met beleving en een groot assortiment

Dive Post Dive-equipment bestaat al 25 jaar en is sinds 2015 het grootste duikcentrum in de Randstad en we zijn te vinden aan het Castellumplein 4 in Valkenburg ZH (gemeente Katwijk). Met ruim 1.000 vierkante meter is dit de place to be voor elke duiker, snorkelaar en zwemmer. Dive Post begon in 1999 als een klein postorder bedrijf maar groeide al snel door tot het grootste duikcentrum van Nederland. We zijn een PADI 5* IDC duikschool, een PADI Freedive Center, een PADI TecRec Center en de eerste PADI Adaptive Services Facility van Nederland. Voor iedereen wat wils.

Dive-Post-1400x500.jpg

ONS VERHAAL

Cees en Gertine Langmuur zijn de drijvende kracht achter Dive Post en met een jarenlange ervaring in de duiksport een prima aanspreekpunt voor elke duiker!

 

Dive Post werd verkozen als winnaar van de Sterkste Schakel 2019 in de sector Detailhandel Non Food. De motivatie van de jury was zeer lovend en luidt als volgt:

“Dive Post is een walhalla voor de duikliefhebber. Het is niet alleen een specialistische winkel. Dive Post verzorgt ook PADI opleidingen en bindt haar klanten via het duikteam, waarmee wekelijks duiken worden gemaakt. Bij binnenkomst in de grote winkel in Valkenburg ZH valt meteen de laagdrempelige aanpak op. Zwemvliezen en snorkels voor de beginnende snorkelaar verwelkomen de klant. Direct gevolgd door de eigenaren. Een kop koffie of thee zorgen voor een warm welkom. Dive Post is in feite zelf de sterkste schakel in de duiksport. Alle facetten komen in dit bedrijf samen. Te beginnen met de duikopleidingen, het verzorgen van de duikuitrusting en daarna het maken van duiken als team. De eigenaren zijn samen de spin in het web, dus eigenlijk de verbindende schakel tussen deze componenten. Met oog voor de natuur, het milieu en een geweldige klantgerichtheid om te komen tot de beste en veiligste duikoplossing.

 

Dive Post is absoluut de nummer 1 in de duikbranche!”

_CL22738_B_edited.jpg

ONZE KERNWAARDEN

1.000 M2 SHOWROOM 

WINKEL

PADI
5* IDC CENTER 

DUIKSCHOOL

ACTIEF EN GEZELLIG

DUIKTEAM

25 JAAR

AAN ERVARING

We hebben de benodigde kennis.

ONZE OPENINGSTIJDEN

Dinsdag
13 - 17 uur
Woensdag
13 - 17 uur
Donderdag
13 - 17 uur
Vrijdag
13 - 17 uur
Zaterdag
10 - 17 uur
Zondag
Gesloten
Maandag
Gesloten
openingstijden

EEN GREEP UIT ONZE MERKEN

Padi IDC.jpg
Tec Rec.jpg
Camaro.jpg
Oceanreef.jpg
SCUBAPRO.jpg
Suuntokopie.jpg
TUSA.jpg
GARMIN.jpg
CRESSI.jpg
APEKS.jpg
YAMAHA.jpg
SPEEDO.jpg
SEALIFE.jpg
Sharkskin.jpg
AQUALUNG.jpg
MARES.jpg
TECLINE.jpg
BARE.jpg
bottom of page