Ervaar duiken tijdens Veteransdive op 22 september

VETERANSDIVE I Maak een gratis proefduik tijdens Veteransdive 2019!

Ben jij een veteraan met fysieke of psychische beperkingen en heb je altijd al willen proberen of duiken iets voor jou is? Geef je dan op voor de Veteransdive 2019 op zondagavond 22.9 a.s. van 18.45 tot 22.30 uur in Leiden.

Het werk van veteranen voor onze vrijheid krijgt binnen Nederland steeds meer bekendheid. En ook het feit dat sommige veteranen een hoge prijs betalen voor het bevechten van die vrijheid. Lichamelijk of psychisch.

PADI duikschool Dive Post uit Valkenburg (ZH) wil samen met Basalt Revalidatie wat terugdoen. Duiken blijkt namelijk een zeer positief effect te hebben op veteranen met lichamelijke of psychische beperkingen die zij hebben opgelopen tijdens missies. Deze groep veteranen kan een GRATIS proefduik maken in het zwembad van het Rijnlands Revalidatie Centrum onder begeleiding van ervaren duikinstructeurs van Dive Post en bewegingsagoog Marcel van der Borden.

Tijdens de Veteransdive 2019 kan elke veteraan die zich aanmeldt onder individuele begeleiding de fantastische ervaring van het ademen onder water opdoen. Jouw hulphond of eventuele begeleider kan gewoon mee tot aan de waterkant. Minimale stress en vooral maximaal plezier!

De Veteransdive is ook toegankelijk voor fysiek of psychisch gewonde militairen die geen veteraan zijn.

Er is ruimte voor maximaal 24 deelnemers, dus VOL=VOL!
De Veteransdive gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

Wanneer:
zondagavond 22.9.2019 van 18.45 tot 22.30 uur

Waar:
Basalt Revalidatie
Rijnlands Revalidatiecentrum
Wassenaarseweg 501
2333 AL Leiden.

Meld je aan:
Vóór 11-09-2019 via
tweedesecretaris@degewondesoldaat.nl
Vermeld hierbij je eventuele beperking(en) en of je alleen of met begeleider of hulphond komt.