Padi Pro Event

Is duiken je passie? En zoek je een manier om je passie te delen met anderen? Of wil je van je passie je werk maken? Kom dan naar het PADI Pro Event op 24 november in Amsterdam van 13.00 tot 16.00 uur en leer alles over de weg naar duikprofessional.

Er zijn heel veel redenen om duikprofessional te worden in Nederland en België of in het buitenland. Misschien droom je van palmbomen en witte stranden of wil je bij het instructieteam van je lokale duikschool horen omdat het altijd zo gezellig is.

Een PADI professional is een PADI Divemaster of PADI Instructeur die na een gedegen opleiding mensen meeneemt in de geweldige onderwaterwereld in Nederland en België of in het buitenland. Misschien vraag je je af of dit wel leuk is in onze wateren, maar juist hier zorg je ervoor dat iemand onder iets zwaardere omstandigheden leert duiken en ervaring opbouwt. Dus jouw duikers staan straks in Egypte of op Bonaire stevig in hun schoenen en kunnen ze zich bij de koraalriffen gemakkelijk redden.

Toch liever naar tropische oorden? Juist dan is het goed om je PADI Divemaster of Instructeursopleiding hier te volgen. PADI Course Directors geven de opleidingen hier in jouw tempo en wanneer jij kan. Dus lekker doorwerken en/of sparen terwijl je de cursus in het weekend of zelfs op afspraak volgt.

Onze Course Directors Ruud Witte en Chris Azab zijn deze middag ook aanwezig om je alles te kunnen vertellen over de weg naar duikprofessional.

Kom kennis maken, kom vragen stellen! PADI geeft ook korte presentaties over professional worden en de opleidingen en is aanwezig voor al je PADI-vragen.

Je moet je van te voren aanmelden https://www.eventbrite.co.uk/e/padi-pro-event-amsterdam-tickets-73921748941