Verhuizing Dive Post

16 mei 2015

Vandaag is het dan zover: de feestelijke opening. De winkel is er klaar voor! De hele dag zijn er veel mensen langsgekomen. Erg leuk en veel positieve reacties gehad.

23 april 2015

Na een paar dagen uitpakken en inrichten, gingen op 23 april de deuren weer open. De eerste klanten stonden al te popelen om hun fles weer te vullen. De komende weken nog even hard werken om de winkel klaar te maken voor de feestelijke opening op zaterdag 16 mei.

18 en 19 april 2015

De verhuizing is in volle gang. Er wordt een berg verzet door de vele vrijwilligers. Onze dank is groot. Sandtlaan is zo goed als leeg en Castellumplein wordt weer ingericht. Komende dagen nog even door bikkelen om donderdag de deuren te openen.

 

16 april 2015

De balie wordt steeds mooier. Het blad op de balie wordt nog gestort. Dit wordt design beton blad! De voorste wand is klaar voor ons assortiment snorkelmateriaal.

 

12 april 2015

De balie wordt gemaakt. De zij-ingang is op de vloer na gereed. Alle plinten zijn gemonteerd en de plafonds liggen er overal in. Het einde is in zicht!

6 april 2015

De vloer ligt er in en nog 3 tegels over! Een groot deel van het plafond en de spots zijn gemonteerd. De entree is afgetimmerd.

30 maart 2015

En het tegelen gaat door. Het theorielokaal is getegeld. De radiatoren en de CV-ketel hangen op hun plek. De knaloranje keuken is neergezet en de wand getegeld. Verder is het grootste deel van de tegelvloer gevoegd. Wat een klus is dat!

23 maart 2015

De tegelvloer wordt echt mooi. Het einde van het tegelen is in zicht. Wat een oppervlakte! De overheaddeur is geplaatst en het eerste deel van de buitenmuur is eruit.

18 maart 2015

De buitenmuur wordt verstevigd met een latei zodat straks de overheaddeur er in kan. Het tegelen gaat verder. De wand boven de balie is geschilderd en het systeemplafond wordt gemonteerd. 

12 maart 2015

Deze week zijn alle ramen vervangen voor dubbelglas en is ook het grote raam in de theorieruimte geplaatst. De vloer schiet meter voor meter op en de helft van de tegels ligt erin.

7 maart 2015

De wand achter de balie is af. Het ziet er prachtig uit. De houtenrand langs de voorgevel is verwijderd. Het wordt er niet fraaier op, maar daar komt nog verandering in.

28 februari 2015

De eerste kleur zit op de wanden. Uiteraard Dive Post oranje! Er is een begin gemaakt aan de tegelvloer. De eerste meters zijn gelegd. Het is een keramische tegel met houtlook.

20 februari 2015

De binnenmuur is eruit gehakt. Hier komt straks de overheaddeur om onze aanhanger naar binnen te rijden. De tweede schuifdeur is geplaatst bij de entree. In de tussenruimte komt ons vulstation te staan en kun je straks gemakkelijk gelijk bij de ingang je fles vullen. De raamkozijnen in de werkplaats zijn geplaatst. 

16 februari 2015

Nog meer gipswanden zijn geplaatst en de stucadoor is begonnen met het glad smeren van de wanden. Ook is de helft van de wand boven de balie dichtgemaakt.

12 februari 2015

Deze week houten frames voor de entree gemaakt. Twee pilaren voor de balie gelast en weer veel gipswanden gemonteerd. Ook de elektra wordt in alle ruimtes op de juiste plaats gemonteerd.

5 februari 2015

De houtenframes voor de wanden zijn geplaatst. De eerste gipsplaten zijn bevestigd. De aparte ruimtes worden steeds beter zichtbaar. Het plafond is vergevorderd. Vanaf boven heb je een mooi overzicht op de winkelruimte. 

29 januari 2015

Er wordt hard gewerkt. De eerste contouren van de verschillende ruimtes zijn al zichtbaar. Ook wordt er gewerkt aan het plafond boven de opslag, kantoor en balie. De basis verlichting in de winkel hangt op zijn plek. 

23 januari 2015

Het plafond krijgt als eerste een make-over. Weg met dat bruin en groen! Schildersbedrijf van Abswoude heeft het hele plafond vakkundig grijs gespoten. Nee geen vijftig tinten grijs ;-) maar gewoon één kleur grijs. Het resultaat is geweldig!

17 januari 2015

De eerste werkzaamheden bestonden uit slopen, verwijderen en schoonmaken. Alle haken, schroeven, tegels, etc zijn verwijderd. Verder is het plafond grondig schoongespoten. 

15 januari 2015

Dive Post Katwijk heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en is uit zijn jasje gegroeid. Tijd voor iets groters. Op 15 januari 2015 is de volgende stap gezet en is het bedrijfspand aan Castellumplein 4 te Valkenburg ZH (gemeente Katwijk) aangekocht. Het pand ligt in het centrum en fungeerde ooit als supermarkt.

De komende drie maanden zal er hard gewerkt worden om een groot en modern duikcentrum te realiseren. Het nieuwe pand biedt de mogelijkheid om een breder assortiment voor duiken, snorkelen en zwemmen aan te bieden.  Als PADI 5* IDC duikcentrum bieden wij ook het volledige palet van duikopleidingen aan voor zowel de beginnende duiker tot het opleiden van instructeurs en technische duikers.

De inrichting blijft nog even een verrassing, maar één ding staat vast: Beleving staat hierbij centraal. Half april zullen we de deuren van ons nieuwe duikcentrum openen.

Tot het zover is, blijven we te vinden aan Sandtlaan 52a in Katwijk.