top of page

Duikreis Costa Brava

Duiken_Cala_Joncols_029_edited.jpg

De ruige kust van Noord Spanje is één van de bekendste duiklocaties van Europa. Met de auto of het vliegtuig is de Costa Brava goed bereikbaar. In april ligt de temperatuur tussen 15-17 graden

 

Hotel Cala Joncols

De baai van Cala Jóncols met het gelijknamige hotel is idyllisch en ademt een onbeschrijflijke rust midden in de ongerepte natuur. Cala Joncols is een echt familiehotel en je wordt flink verwend tijdens je verblijf. Er is een heerlijk zwembad en ruim grasveld om op te drogen na een duik. Ook het terras en restaurant zijn authentiek ingericht en bieden veel rust en sfeer. De keuken is voortreffelijk en buitengewoon creatief! Volpension is geen straf. En mocht je even helemaal willen ontspannen, er is zelfs een spa aanwezig in het hotel. Tijdens een verblijf bij het Cala Joncols geniet je volop van de flora en fauna, zowel onder als boven water!


DUIKEN

Duikcentrum Euro Divers is gevestigd in het hotel. Met 3 duikboten en 20 duikplaatsen in de buurt maakt het duiken aangenaam. Door de afgelegen baai zijn er geen andere duikers en de duikboot is voorzien van een lift. Het zicht varieert van 10-20 meter. De onderwater flora en fauna is divers en intact. Barracuda’s, monniksvissen, murenes, octopussen en meer. Ook het macroleven is veelzijdig met flabellina’s, anemonen, gorgonen en naaktslakken. De enorme rotsblokken, steile wanden en kleine wrakken zijn indrukwekkend.

April 2023
Duikreis Costa Brava
730_ESP_Eurodivers_CJoncols_Eurodivers_Foto_HHois_8008736.jpg

REISINFORMATIE

Data

13 t/m 20 april 2023

Hotel

vol pension, verblijf in 2-pers kamer € 700,- p.p.

Duiken

10 bootduiken € 300,- p.p. (of 5 duiken € 165,-)

Reis

retourvlucht Ams naar Girona +/- € 250,- p.p.

(of met eigen vervoer 1450 km enkele reis)

www.calajoncols.com

Interesse om mee te gaan? Stuur een mail aan Gertine (gertine@divepost.nl)

bottom of page