top of page

ZERO TO HERO

zero-hero.jpeg

Ben je beginnend duiker en zie je het zitten om in de duikindustrie te werken. De eerste stap is Divemaster, je wordt PADI Professional. We maken een plan waarbij je alle cursussen doorloopt die nodig zijn en je voldoende duikervaring opdoet om Divemaster te worden. De te volgen cursussen zijn Advanced Open Water, Rescue, diverse Specialties waaronder Zoeken en Bergen, Nacht en Diep duiken.


Ons Zero to Hero programma wordt op jouw persoonlijke wensen afgestemd. Je kan bij dit zero to Hero programma instappen wanneer jij dat wilt. Denk er bijvoorbeeld aan om een gedeelte van je cursussen of je Divemaster Stage met Chris in het buitenland te doen. Zo krijg je wereldwijde ervaring. En hierna ben je helemaal klaar om door te gaan voor PADI Duik Instructeur.


Heb jij er zin in, wij wel! Neem nu contact op en we gaan voor jouw goal.

Dus, ben je Open Walter Duiker en wil je je leven veranderen, wij maken het samen met jou waar. Jouw goal, daar gaat het om. Hoe vind je dat, je krijgt een persoonlijke planning van Course Director Chris Azab. Zij heeft heel veel ervaring met planning en organisatie. Je kunt cursussen in het weekend of door de weeks volgen, in Nederland en in Egypte.

 

Op het moment dat je aangekomen bent bij PADI Divemaster begrijp je direct waarom je voor het vak als PADI Professional hebt gekozen.

ZERO TO HERO PROGRAMMA
zero-to-hero_edited.jpg
divemaster.jpeg

ZERO TO HERO

bottom of page