top of page

VERHUUR

open-water-2.jpg

Bij Dive Post kan je terecht voor de huur van een complete duikuitrusting of losse onderdelen. Van complete sets voor het Nederlandse water tot vakantiesets voor de warmere oorden.

De complete set bevat alles wat je nodig hebt om te gaan duiken; trimvest, automaat, fles, pak, schoenen, vinnen, handschoenen, loodgordel en lood. Behalve een lamp, kompas en een duikcomputer. 

 

Met de zwembadset regelen we alles voor de zwembadduik: trimvest, automaat, fles en lood.

In het kader van virus overdracht verhuren wij geen masker en snorkel. Je kan deze in de winkel aanschaffen. Wij hebben een groot assortiment maskers en snorkels op voorraad.

Als je op vakantie gaat en spullen nodig hebt, kunnen wij dit ook verzorgen. Zo kan je een trimvest, automaat en/of duikcomputer voor langere tijd huren.

Staat er in verhuurlijst iets niet tussen, wat je wel zou willen huren? Mail of bel ons en dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

VERHUUR VAN MATERIAAL
open-water-2_edited.jpg
Verhuur artikel
Verhuur tarief
Complete set
75
Fles (gevuld)
20
Trimvest
15
Automaat
15
Neopreenset
20
Loodgordel met lood
15
Duikcomputer
15
Duiklamp
15
Polskompas
10
Krat
5
Volgelaatsmasker
35
Droogpak
35
Zwembadset
20
Verhuur tarief

Tarief geldt voor vrijdag of zaterdag voor 17:00 uur gehaald en retour uiterlijk dinsdag daarop voor 17:00 uur. 

Korting daluren

Voor verhuur op dinsdag, woensdag of donderdag voor 17:00 uur gehaald en retour de volgende dag voor 17:00 uur geldt een korting van 30% op tarief.

Korting Teamleden

Teamleden krijgen 30% korting op het standaard verhuur tarief en 50% korting tijdens daluren.

Verhuur voorwaarden

Bij verhuur gelden de Dive Post verhuur voorwaarden. Deze zullen op eerste verzoek worden overhandigd. Bekijk hier: Verhuur voorwaarden.pdf

bottom of page