top of page

WAAROM IDC BIJ ONS?

De 10 voornaamste redenen waarom je juist bij 5* IDC Center Dive Post en Course Director Chris Azab de PADI IDC moet volgen.

1.

Bij Dive Post Valkenburg wordt je opgeleid door onze PADI Course Director Chris. Zij heeft sinds 2009 Internationale ervaring met IDC’s en PADI Examens. Veel van haar ‘nieuwe’ duikinstructeurs werken inmiddels fulltime in de duikindustrie. We willen bij Dive Post dat je EN slaagt voor het PADI examen EN dat je als PADI Pro les kan geven, waar ook ter wereld.

2.

De IDC dagen bij Dive Post zijn interactief met veel workshops en fun en bereiden je voor op het echte lesgeven. Uiteraard is deze professionele opleiding wel intensief. Tussendoor zijn er uiteraard korte pauzes om bij te tanken en samen te lunchen. De dagen zijn gevarieerd en als de zon schijnt, zitten we buiten. 

3.

De beoordeling van de demonstraties van de 24 skills worden gedaan in het zwembad in Katwijk. Er zijn verschillende manieren om skills te demonstreren. Gebruik degene die jij geleerd hebt en prettig vindt. Ook zal onze Course Director de skills voordoen en krijg je diverse tips om jou demonstratie te verbeteren.

4.

Tijdens de IDC kun je gratis je fles vullen. Heb je nog geen eigen duikuitrusting of ontbreekt er iets (zie de PADI Instructeur Manual) dan kun je bij Divepost voor alle materialen terecht, ook als je ze wilt huren. Natuurlijk leveren we ook alle PADI Materialen.

5.

Breng je Divemaster Theorie up to date met het nieuwe IDC crew pack want hierin zit het online Diving Knowledge Workbook. Je kunt er direct na je inschrijving mee beginnen. Ook kun je Chris vragen hoe je je verder kunt voorbereiden. Wil je bijvoorbeeld oefenen in het zwembad voor je skills, dan maken wij dat voor je mogelijk. Vooraf krijg je van Chris ook extra examens en heb je die gemaakt dan geven we je een 100% slagingsgarantie.

6.

Krijg ik veel huiswerk tijdens de IDC bij Dive Post? Tijdens onze IDC’s reiken we je alle tools aan om je gemakkelijk voor te bereiden op je ‘huiswerk’.  Afhankelijk hoe jij je tijd indeelt, doe je je voorbereidingen in ons klaslokaal of in de avond. Van belang is dat je effectief te werk gaat en je niet uren bezig bent. Van Chris krijg je diverse tips, zodat je er de volgende dag weer fris tegen aan kunt.

7.

Onze Course director is 24 uur per dag beschikbaar tijdens de IDC. Je mag Chris dus ook nadat je onze trainingsfaciliteit hebt verlaten, altijd bellen om raad, jawel, ook in de nacht als dat moet. Wij willen dat al onze IDC kandidaten succes hebben en plezier beleven aan de IDC. Onze Course Director is er voor jou!

8.

We leren je hoe als Duikinstructeur PADI materialen kunt gebruiken. PADI is de grootste en meest toonaangevende duikorganisatie in de wereld en reikt je alles aan. Mocht je speciale PADI Materialen nodig hebben, via Dive Post is het zo geregeld.

9.

Tijdens de IDC krijg je twee maal een privé gesprek met Chris en ze vertelt waar je goed bent en aan welke onderdelen je extra aandacht dient te geven. Als jij je inzet, de adviezen opvolgt en de IDC met goed gevolg doorloopt, dan kun je naar het officiële PADI examen. Jij bepaalt of je aan het examen deelneemt. Het is Chris haar passie om je naar een hoger niveau te brengen!

10.

Overtuigd van onze expertise en kundigheid? Vul het inschrijfformulier in en verstuur hem gelijk! Heb je extra opmerkingen/vragen, zet het ook op het formulier. Tevens doe je een eerste aanbetaling en kan het PADI PRO Avontuur gaan starten. Onze Course Director zal je direct verwelkomen en je stap voor stap informeren.

bottom of page