top of page

Introductieduik

€ 50

1 avond

Informatie over de duikopleiding

Altijd al willen weten hoe het is om te kunnen zweven en te ademen onder water? Bij ons krijg je de mogelijkheid om na een korte theoretische uitleg in het zwembad de eerste beginselen van het duiken uit te proberen tijdens een DSD (Discover Scuba Diving) ook wel proefduik genoemd.


Het programma is stapsgewijs opgebouwd en de volgende stap wordt pas genomen als de voorgaande stap veilig en vertrouwd aanvoelt. Om die reden koppelen wij ook nooit meer dan drie personen aan één instructeur. Iedereen krijgt dan de juiste aandacht en er wordt persoonsgericht naar het genoemde doel toegewerkt, het zweven en ademen onder de waterspiegel.


Als je daarna besluit om bij ons de (Junior) Open Water duikopleiding te volgen wordt het bedrag van de introductieduik daarop in mindering gebracht. Besluit je een referral opleiding te volgen dan wordt 50% van het bedrag in mindering gebracht op de opleiding.


Ook een leuk idee voor een vrijgezellendag, een uitstapje met vrienden of vriendinnen of als bedrijfsuitje. Een introductieduik is elke week mogelijk in het zwembad

AOW-Gallery-hero.jpg
bottom of page