top of page
freedive-logo.png

FREEDIVE CENTER

freediver_cover.jpg
FREEDIVE - A NEW WAY OF LIFE
freedive centre.jpeg
PADI FREEDIVE CENTER

Freediven is de kunst van het ontdekken van de onderwaterwereld in één ademtocht, zonder ondersteunende apparatuur. Dive Post is sinds 2023 een PADI Freedive Center. Freediven wordt gezien als een gezonde levensstijl. Een levensstijl die voor je zorgt. Het beoefenen van Freediven draagt ​​enorm bij aan het verbeteren van onze gezondheid, zowel fysiek als psychologisch. Freediven helpt bij het verkrijgen van lichaamskracht, vooral in de benen en in de kern; dit verhoogt het algemene fitnessniveau. Het helpt je bloeddruk verlagen en het vitamine D-gehalte te erhogen. Ook kan Freediven je stressniveau en het negatieve effect ervan verminderen. Freediven verbetert jouw geheugen, verhoogt de rust en het welzijnsniveau en versterkt je immuunsysteem. Kortom Freedive is a new way of life!

Freedive Opleiding

Je kunt bij Dive Post terecht voor de PADI Freedive opleidingen. Dive Post heeft een ervaren team van Freedive instructeurs. Naast de beschikbaarheid van Freedive uitrustingen, theorielokaal en uitgebreide zwembadfaciliteiten zijn ook alle lesmaterialen van PADI Freedive via elearning beschikbaar.

Opleiding voorwaarden

Voor alle opleidingen bij Dive Post gelden de opleiding voorwaarden. Deze worden op eerste verzoek overhandigd. Bekijk hier: Opleiding voorwaarden.pdf

Foto 14-03-2023 10 47 16 (7).jpg
Freedive Introductie
Foto 14-03-2023 10 47 16 (7).jpg
Master Freediver
Foto 14-03-2023 10 47 16 (7).jpg
Basic Freediver
Foto 14-03-2023 10 47 16 (7).jpg
PADI Freediver
Foto 14-03-2023 10 47 16 (7).jpg
Advanced Freediver
Freedive Team

Freedive Team

Heb je al een Freedive brevet dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Het maakt ons niet uit welk Freedive brevet je hebt behaald. Je kunt gewoon lid worden van ons Freedive Team. Zo blijf je jouw Freedive skills oefenen en genieten van de ontspanning onderwater. Ons Freedive Team verzorgt elke maand in het zwembad speciale trainingsavonden en in de zomer ook sessies in het buitenwater. Daarnaast kan je elke week vrij komen trainen.

bottom of page