top of page
freedive-logo.png

FREEDIVE OPLEIDING

freediver_cover.jpg
FREEDIVE - A NEW WAY OF LIFE
freedive centre.jpeg
PADI FREEDIVE CENTER

Freediven is de kunst van het ontdekken van de onderwaterwereld in één ademtocht, zonder ondersteunende apparatuur. Dive Post is sinds 2023 een PADI Freedive Center.

Freediven wordt gezien als een gezonde levensstijl. Een levensstijl die voor onszelf zorgt. Het beoefenen van Freediven draagt ​​enorm bij aan het verbeteren van onze gezondheid, zowel fysiek als psychologisch. Op fysiek niveau kan het Freediven helpen bij het verkrijgen van lichaamskracht, vooral in de benen en in de kern; het verhogen van het algemene fitnessniveau. Het helpt ook de bloeddruk verlagen en vitamine D-gehalte verhogen. Als het om de gemoedstoestand gaat, kan Freediven de angst, het stressniveau en het negatieve effect verminderen. Freediven verbetert in grotere mate het geheugen, verhoogt de rust en het welzijnsniveau en helpt het immuunsysteem te versterken. Kortom A new way of life!

Je kunt bij Dive Post terecht voor PADI Freedive opleidingen. Dive Post heeft een ervaren team van Freedive instructeurs. Naast de beschikbaarheid van Freedive uitrustingen, theorielokaal en uitgebreide zwembadfaciliteiten zijn ook alle lesmaterialen van PADI Freedive via elearning beschikbaar. 

Opleiding voorwaarden

Voor alle opleidingen bij Dive Post gelden de opleiding voorwaarden. Deze worden op eerste verzoek overhandigd. Bekijk hier: Opleiding voorwaarden.pdf

Foto 14-03-2023 10 47 16 (7).jpg
Basic Freediver
Foto 14-03-2023 10 47 16 (7).jpg
PADI Freediver
Foto 14-03-2023 10 47 16 (7).jpg
Advanced Freediver
Foto 14-03-2023 10 47 16 (7).jpg
Master Freediver
bottom of page