top of page

Master Freediver

€ 499,-

4 dagen

Over de Freedive opleiding

Als Advanced Freediver ken jij al de technieken van deze bijzondere sport. En je hebt waarschijnlijk al mooie en uitdagende freedives gemaakt. Wanneer je toe bent aan diepe freedive en lang je adem inhouden dan is de PADI Master Freediver de opleiding iets voor jou.


Tijdens deze vervolgopleiding van de PADI Advanced Freediver cursus, gaan we verder werken aan jouw theoretische kennis, technieken, vaardigheden en uithoudingsvermogen. We gaan dieper in op effecten van freediven en jouw lichaam, we brengen jouw freedive vaardigheden naar een hoog niveau. We werken samen aan nieuwe klaartechnieken, vergroten jouw ‘breathhold ability’, verlengen jouw duiktijden en vergroten jouw maximale diepte. Daarnaast veel aandacht voor buddy-vaardigheden en veiligheidsprocedures. De PADI Master Freediver Course is de opleiding om jou naar het hoogste niveau te brengen binnen het freediven.


Hoe ziet de cursus er uit

De cursus bestaat uit een theorie-gedeelte, 2 zwembadsessies en 2 buitenwatersessies. Om goed voorbereid aan de cursus te kunnen beginnen maak je thuis al het theoriegedeelte. In het zwembad oefen je met statisch en dynamisch freediven en we oefenen klaartechnieken en reddingsvaardigheden. De lat ligt hier hoger dan tijdens de Advanced Freediver cursus. Tijdens de buitenwater sessies gaan we nieuwe dieptes opzoeken en we werken verder aan stroomlijning en zwemtechnieken. Na deze opleiding freedive je comfortabel naar een diepte van 27 of dieper. Voor de opleiding maken we gebruik van een diep indoor zwembad. Hier zitten extra kosten aan verbonden.


Vooropleiding: PADI Advanced Freediver (of gelijkwaardig) en minimum leeftijd 18 jaar 

Dit is inclusief: Theorie lespakket (online) en brevetaanvraag.

Aantal duiken: 2 zwembadsessies en 2 buitenwaterduiken.

Dit is exclusief: Vervoerskosten naar en toegangskosten van de buitenwater locaties. Freedive uitrusting is optioneel bij te boeken.

bottom of page