top of page
IDC LOGO.png
divemasters-4.jpg
COURSE DIRECTOR CHRIS AZAB
Chris Azab 2_edited.jpg
PADI 5* IDC CENTER

Dive Post is sinds 2012 PAD 5* IDC Center en sindsdien is Chris Azab de INHOUSE PADI Course Director. Deze samenwerking is al jaren een groot succes. We verzorgen alle PADI Go Pro opleidingen, van Divemaster tot Instructeur, Staff Instructeur en alle Instructeur Specialties.

Ruim 150 kandidaten volgden een IDC of instructeur Specialty bij Dive Post, welke met veel plezier en goed zijn afgerond. Chris Azab, is door PADI benoemd tot PADI Gold Course Director en daar zijn wij trots op! Om PADI Professional te worden, ben je bij Dive Post aan het juiste adres! De goede recensies en enerverende foto's spreken voor zich.

Dive Post is sinds 1999 actief op de duikmarkt onder leiding van Cees en Gertine Langmuur. Wat begon als een postorder bedrijf, groeide snel door naar de grootste duikwinkel en PADI duikschool in de Randstad. Vanaf 2015 is Dive Post gevestigd in een 1.000 m2 duikwinkel aan het Castellumplein in Valkenburg ZH (gemeente Katwijk). 

PADI TECREC CENTER
TEC INSTRUCTOR TRAINER 
IDC-DIVE-POST-1A.jpg

Dive Post is niet alleen de grootste PADI duikschool in de regio, maar ook het grootste PADI TecRec Center van Nederland. Chris Azab is TecRec Instructor Trainer en samen bieden we een breed scala aan Tec opleidingen aan. Zowel in Nederland als in Sharm el Sheikh Egypte. 

Sommigen zeggen Tec duiken en anderen noemen het Technisch duiken. Er wordt hetzelfde mee bedoeld. Je gaat decompressieduiken maken met andere uitrusting. Technisch duiken is met een wing en een dubbelset of het kan ook met een Sidemount uitrusting.

 

De Tec opleidingen worden gegeven door onze eigen gekwalificeerde Tec Staff. Of je nu backmount of sidemount wilt duiken, jij kiest, het zijn jouw duiken. Onze technische duikinstructeurs hebben de nodige ervaring en vele technische duiken gelogd. Zij leggen je de verschillen graag uit.

Wil jij doorgaan als Tec Instructeur, Tec Sidemount Instructeur of Tec Diep Instructeur? We hebben onze eigen PADI TEC Instructeur Trainer in huis. Chris helpt je graag verder je volgende stap in je Tec Carrière te maken.

bottom of page