top of page

zo 25 feb

|

Zandeiland 4

CAMARO Droogpak Testdag 2024

Dive Post organiseert een speciale Camaro Testdag. Op deze dag kan je het Drytec 3.0 droogpak testen inclusief onderpak. Ben jij benieuwd naar het Camaro droogpak, dan is nu je kans. Vooraf inschrijving verplicht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
CAMARO Droogpak Testdag 2024
CAMARO Droogpak Testdag 2024

Tijd en locatie

25 feb 2024, 11:00 – 15:00

Zandeiland 4, Baambrugse Zuwe 143, 3645 AE Vinkeveen, Nederland

Over het evenement

Op zondag 25 februari organiseert Dive Post de Camaro Droogpak Testdag. Op deze dag kun je het ultralichte Camaro Drytec Lite 3.0 droogpak uitproberen inclusief Camaro XA-10 Thermosuit. De testdag is voor iedereen toegankelijk, wel is vooraf inschrijven verplicht (via dit event of via een mail aan gertine@divepost.nl). De CAMARO Testdag vindt plaats bij duikstek Zandeiland 4 in Vinkeveen.

Na aanmelding ontvang je een mail met aanvullende informatie. De testdag is opgedeeld in twee duiksessies. Vooraf inventariseren we de geschikte maat voor jou, of je nog andere duikspullen nodig hebt en of je extra begeleiding nodig hebt in het water. Onze staff is aanwezig om je te ondersteunen bij jouw testduik en kunnen je informeren over alle mogelijkheden van de pakken.

Maak een afspraak voor onze testdag op 25 februari. Kom langs voor een professionele uitleg waarom dit het juiste droogpak voor jou kan zijn. Je wordt geïnformeerd over de materiaalsoort en het brede scala aan maatvoeringen. Voor de droogpakken zijn er standaard 23 confectiematen. Als daar niet de juiste maat voor jou bij zit, dan kunnen deze zonder meerprijs worden aangepast.

Meer informatie: www.camaropremiumdealer.nl

Deel dit evenement

bottom of page