top of page

do 28 sep

|

Dive Post

Duikmedische keuring door Pascal Medics

Dive Post verzorgt ook je duikkeuring !!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Duikmedische keuring door Pascal Medics
Duikmedische keuring door Pascal Medics

Tijd en locatie

28 sep 2023, 18:30 – 21:30

Dive Post, Castellumplein 4, 2235 CN Valkenburg, Nederland

Gasten

Over het evenement

Iedereen weet dat (sport)duiken niet alleen persoonlijke risico's met zich kan meebrengen, maar ook voor je buddy. Het is dus in beider belang dat je fit bent en gezond het water in gaat. Verschillende duikorganisaties verplichten inmiddels hun leden tot een medische keuring. Tot 45 jaar eens in de drie jaar, 45 tot 50 jaar een in de twee jaar en ouder dan 50 jaar ieder jaar.

Dive Post vindt jouw gezondheid en die van je buddy van groot belang. Daarom organiseren wij in onze winkel regelmatig een medische keuring. De duikmedische keuring wordt verricht door dr. Emma Horton en dr. Hylke Salverda van Pascal Medics, zelf duikers en gediplomeerd duikerartsen. Emma en Hylke voeren uitgebreide medische keuringen uit volgens de richtlijnen van de Ned. Ver. voor Duikgeneeskunde (NVD) en de keuringen zijn internationaal erkend (PADI, CMAS, NAUI, SSI, IDD, NOB, etc.)

De keuring duurt 45-50 minuten en kost 99 euro en voor Time2dive leden 80 euro.

Als je wordt goedgekeurd ontvang je achteraf of eventueel ter plaatse een internationaal erkende 'fit to dive' verklaring en/of een vermelding in je logboek (NOB b.v.). Tevens ontvang je een verslag van de belangrijkste keuringsbevindingen. Op verzoek kan je een factuur voor je verzekeraar ontvangen.

Deel dit evenement

bottom of page