top of page

vr 16 sep

|

Duikcentrum Aqualove

Duikweekend Duitse meren Kreisland

Een weekend in een ruime B&B en op ontdekkingstocht naar de geweldige Duitse meren

Aanmelding loopt alleen via Gertine
Terug naar agenda
Duikweekend Duitse meren Kreisland
Duikweekend Duitse meren Kreisland

Tijd en locatie

16 sep 2022, 19:00 – 18 sep 2022, 19:00

Duikcentrum Aqualove, Grenzweg 5, 26906 Dersum, Duitsland

Gasten

Over het evenement

Het Duikcentrum Aqualove van Peter en Ineke Houniet in Dersum is uitermate geschikt voor een weekend op ontdekkingstocht naar deze geweldige meren. Dit duikcentrum is voorzien van alle gemakken die een duiker wenst.

Een ruime B&B met 5×2 slaapplaatsen zorgen ervoor dat 10 personen relaxed de nacht kunnen doorbrengen. Naast de B&B bevindt zich een ontbijt / relax ruimte waar je in de ochtend van een uitgebreid ontbijt kan genieten. Tussen de duiken door wordt daar de lunch geserveerd en in de avond kan je heerlijk bijpraten aan de bar onder het genot van een heerlijk drankje. Als het weer het toelaat zitten we zaterdagavond buiten op een ruim terras te smikkelen van een BBQ en kunnen we genieten van de mooie omgeving en van elkaars stoere duikverhalen.

Uiteraard is er een compressor aanwezig die al onze cilinders snel en hoog optopt tot 220 bar om zo lekkere lange duiken te maken. Na de duik is er mogelijkheid tot spoelen van je uitrusting en een ruimte om het materiaal snel en efficiënt te drogen.

Kortom dit wordt weer een enorm leuk duik uitje wat je niet mag missen. Geef je snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Waar Net over de Duitse grens bij provincies Groningen en Drenthe.

Wanneer  – Vrijdagavond 16 september: aankomst (ben je er eerder? Kan je eventueel een duik maken) – Zaterdag 17 september: ontbijt, 1 duik, lunch, 1 duik, avondeten – Zondag 18 september: ontbijt, 1 duik, lunchpakket, 1 duik

Vereisten – Open Water diver – drijfverhogen beheersing is aan te raden i.v.m. soms zanderige bodem

Wat krijg je

Weekend vanaf vrijdagavond 19.00uur. - 2 overnachtingen, 2 x ontbijtbuffet, 1 x lunchbuffet met warme snack op zaterdag en 1 x lunchpakket voor op zondag - vrijdagavond van 19.00uur tot 23.00uur en zaterdagavond vanaf 18.00uur tot 23.00 uur inclusief drankjes zijnde: frisdrank, huismerk bier / huiswijn rood of wit - vrijdagavond kaas-worstplank, zaterdagavond zoutjes,  - hele weekend onbeperkt gratis koffie en thee - 1x wat lekkers bij de koffie - zaterdagavond: uitgebreid BBQ buffet met ijs toe – bed met linnengoed & 1 handdoek & 1 badhanddoek (niet voor duiken) – gratis wifi – gebruik spoel- en droogfaciliteiten – duikbriefing, duikstek informatie en duikaanvragen

Duikstekken in de omgeving Alle duikstekken zijn geschikt voor beginners en er zijn geen speciale uitrustingseisen. Om hier te mogen duiken, heb je wel toestemming nodig van de lokale autoriteiten. Dat laatste zullen wij voor je regelen. Ook regelen wij van elke duiklocatie een uitgebreide informatiefolder die je nodig hebt voor een leuke duik.

Stekken: Speicherbecken-Geeste(DE) Dankernsee-Dankern(DE) Spieksee-Rhede(DE) Seiten kanal / Bokelerkanal-Papenburg(DE) Oberlangenersee(DE) Niederlangenersee(DE) Heedersee(DE) Nieuwediep(NL)

Kosten – € 179,- per persoon – luchtvulling betaal je zelf ter plaatse

Deel dit evenement

bottom of page