top of page

di 15 aug

|

Dive Post

Emergency First Response (EFR) Specialty

Leer serieuze medische reddingsvaardigheden aan in een vrolijke en positieve sfeer. Krijg er vertrouwen in dat je in geval van nood klaar bent om te helpen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Emergency First Response (EFR) Specialty
Emergency First Response (EFR) Specialty

Tijd en locatie

15 aug 2023, 18:30 – 21:30

Dive Post, Castellumplein 4, 2235 CN Valkenburg, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze opleiding leer je serieuze medische reddingsvaardigheden aan in een vrolijke en positieve sfeer. Je krijgt er vertrouwen in dat je in geval van nood klaar bent om te helpen. Ook voor niet duikers een interessante opleiding. Als je in de toekomst de cursus PADI Rescue Diver wilt volgen is de EFR specialty een vereiste. Daarom misschien handig om alvast deze cursus te starten.

De EFR specialty wordt gegeven op twee avonden door instructeur Andre Vermorken in onze winkel in Valkenburg ZH (Castellumplein 4). Ter voorbereiding moet je het EFR Primary & Secondary elearning of cursusboek doornemen. Deze is op te halen in de winkel. De kosten voor de EFR specialty zijn 169 euro en dit is inclusief elearning/boek en brevet.

De EFR specialty staat gepland op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus van 18:30 tot 21:30 uur.

Een EFR brevet is twee jaar geldig. Kijk even op je pasje of het nog geldig is, anders kan je tijdens deze cursus ook de EFR update meedraaien. Informeer naar de mogelijkheden in de winkel of mail naar gertine@divepost.nl.

Deel dit evenement

bottom of page