top of page

do 28 mrt

|

Dive Post

Emergency First Response (EFR) Specialty

Leer serieuze medische reddingsvaardigheden aan in een vrolijke en positieve sfeer. Krijg er vertrouwen in dat je in geval van nood klaar bent om te helpen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Emergency First Response (EFR) Specialty
Emergency First Response (EFR) Specialty

Tijd en locatie

28 mrt 2024, 19:00 – 22:00

Dive Post, Castellumplein 4, 2235 CN Valkenburg, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze opleiding leer je serieuze medische reddingsvaardigheden aan in een vrolijke en positieve sfeer. Je krijgt er vertrouwen in dat je in geval van nood klaar bent om te helpen. Ook voor niet duikers een interessante opleiding. Als je in de toekomst de cursus PADI Rescue Diver wilt volgen is de EFR specialty een vereiste. Daarom misschien handig om alvast deze cursus te starten.

De EFR specialty wordt gegeven op twee avonden door instructeur Bernard van de Weerdt in onze winkel in Valkenburg ZH (Castellumplein 4). Ter voorbereiding moet je het EFR Primary & Secondary elearning doornemen. Deze is te regelen in de winkel of via Gertine. De kosten voor de EFR specialty zijn 169 euro en dit is inclusief elearning en brevet.

De EFR specialty staat gepland op donderdag 28 maart en 11 april van 19:00 tot 22:00 uur.

Een EFR brevet is twee jaar geldig. Kijk even op je pasje of het nog geldig is, anders kan je tijdens deze cursus ook de EFR update meedraaien. Informeer naar de mogelijkheden in de winkel of mail naar gertine@divepost.nl.

Deel dit evenement

bottom of page