top of page

zo 25 feb

|

Dive Post

Emergency First Response (EFR) Update

Opfrissen van je EFR skills dien je elke twee jaar te doen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Emergency First Response (EFR) Update
Emergency First Response (EFR) Update

Tijd en locatie

25 feb 2024, 09:00 – 13:00

Dive Post, Castellumplein 4, 2235 CN Valkenburg, Nederland

Over het evenement

Een EFR Refresher-cursus helpt je om goede gewoonten te consolideren en hiaten in je kennis op te vullen. Blijf ook op de hoogte van eventuele veranderingen. Het opfrissen van jouw Emergency First Response® (EFR) kennis en vaardigheden zal je zelfvertrouwen en je vermogen om rustig te reageren op potentieel stressvolle situaties vergroten.

Waarom je EFR vaardigheden up-todate houden? EFR Primary en Secondary Care vaardigheden zijn bijna hetzelfde als alle andere, in die zin dat als je ze niet gebruikt, je ze verliest – maar dit zijn de vaardigheden die je echt niet wilt verliezen. Vaak aangeduid als ‘EHBO-vaardigheden’, zijn dit de acties, procedures en gewoonten die je zullen helpen om met vertrouwen met ongevallen en ziekten om te gaan. Gezien hoe cruciaal deze vaardigheden kunnen zijn in een noodgeval, is het verbazingwekkend hoe gemakkelijk het is om te vergeten wat je moet doen als je in een noodsituatie terecht komt.

Wat ga je leren vraag: De cursus bestaat naast een opfrissing van de theorie uit het oefenen van vaardigheden en uitvoeren van scenario’s waarbij Noodhulp voor levensbedreigende situaties en Eerste Hulp bij letsels of ziekten worden geoefend.

Een EFR brevet is twee jaar geldig. Kijk even op je pasje of het nog geldig is. Verlopen? Doe mee met de EFR update. Instructeur is Peter Pot. Kosten zijn € 109,-. Opgeven kan via dit event of of mail naar gertine@divepost.nl

Deel dit evenement

bottom of page