top of page

zo 27 aug

|

Dive Post

Equipment Specialty

Mis geen duik vanwege kleine problemen met je duikuitrusting. Of het nu gaat om een ontbrekende o-ring, een scheur in je pak: tijdens de specialty leer je de basisreparaties uitvoeren. Je komt ook meer te weten over de werking van je uitrusting.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Equipment Specialty
Equipment Specialty

Tijd en locatie

27 aug 2023, 10:00 – 15:00

Dive Post, Castellumplein 4, 2235 CN Valkenburg, Nederland

Gasten

Over het evenement

Tijdens deze interessante en leerzame cursus leer je hoe je diverse uitrustingsstukken moet onderhouden en verzorgen. We behandelen de techniek achter complexe uitrustingsstukken voor een beter inzicht in de werking van bijvoorbeeld de ademautomaat. Hoe meer je weet over hoe je duikspullen werken, hoe prettiger je ermee duikt en hoe beter je ervoor kunt zorgen. Instructeurs zijn onze ervaren onderhoudsspecialisten Bernard van de Weerdt en Hylke Salverda. 

Deelname aan deze Equipment Specialty is mogelijk voor alle niveaus. Kosten zijn € 169,- inclusief PADI brevet. Aanmelden kan via de mail of in de winkel.

Zondag 27 augustus starten we om 10:00 uur 's ochtends in de winkel van Dive Post voor de PADI Equipment Specialty. Er is geen voorbereiding benodigd, tenzij je nu al specifieke vragen hebt over de werking van jouw duikuitrusting. Deze kan je vooraf stellen zodat die tijdens de dag behandeld kunnen worden. De dag duurt tot maximaal 15:00 uur. Neem zelf lunch mee, want op zondag is er niets te krijgen in Valkenburg. Koffie en thee is aanwezig.

EXTRA Inclusief eigen Kraan workshop

Heb je een eigen duikcilinder? Neem deze mee en dan gaan we gezamenlijk de fles inspecteren en de kraan onderhouden. De fles dient leeg te zijn om te kunnen meedoen. Na de workshop wordt deze weer gevuld. Voor de workshop wordt alleen de servicekit van de kraan doorberekend.

Volg deze specialty als je dat wilt

  • Voer kleine reparaties uit aan de uitrusting
  • Voorkom dat je duiken moet missen door problemen met de uitrusting
  • Maximaliseer de levensduur van je uitrusting

Leren hoe

  • Los problemen op met je apparatuur
  • Reinig en onderhoud je uitrusting
  • Stel een onderdelensetje samen

Deel dit evenement

bottom of page