top of page

do 29 feb

|

Dive Post

Info-avond PADI Rescue opleiding

Wil jij een verdere verdieping van je duikskills en ben je toe aan de Rescue opleiding? Kom naar deze info-avond

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Info-avond PADI Rescue opleiding
Info-avond PADI Rescue opleiding

Tijd en locatie

29 feb 2024, 19:30 – 21:00

Dive Post, Castellumplein 4, 2235 CN Valkenburg, Nederland

Over het evenement

Tijdens de Open Water en de Advanced Open Water opleiding stonden jij en je belevingen als duiker in het middelpunt. Het maken van duiken gaat je steeds makkelijker af en op een gegeven moment kom je op het punt dat je meer aandacht voor je buddies gaat ontwikkelen. Je kunt inmiddels goed voor jezelf zorgen tijdens de duik en wil graag leren hoe je ook voor anderen kunt zorgen. Dat is het moment om de PADI Rescue opleiding te gaan volgen. Tijdens een intensief, leerzaam, maar vooral leuk programma - waarbij de ernst van de situatie wordt afgewisseld met het plezier van het duiken - leer je de belangrijkste vaardigheden om je buddy of andere duikers te kunnen helpen, zowel in het water als op de kant. 

Voor de Rescue opleiding is verplicht om een geldig EHBO en reanimatiebrevet te hebben (niet ouder dan 24 maanden). Tijdens de Rescue opleiding organiseren we, voor iedereen die geen EHBO heeft, de EFR Primary en Secondary Care specialty. 

Donderdagavond 29 februari organiseren wij een introductieavond voor de Rescue opleiding. Instructeur Bernard van de Weerdt zal toelichten wat de Rescue opleiding inhoudt. Zo krijg je inzicht in de skills en vaardigheden die je leert en de cursusmaterialen die gebruikt worden. We gaan een planning maken voor de Rescue en EFR opleiding. Wil je meedoen dan kan je je gelijk opgeven en krijg je de cursusmaterialen tot je beschikking. 

Wat:              Intro-avond Rescue Diver Voor:             Advanced Open Water duikers Door:             Bernard van de Weerdt en Gertine Langmuur Waar:           Winkel van Dive Post, Castellumplein 4 in Valkenburg ZH Wanneer:    Donderdagavond 29 februari om 19:30 uur tot 21:00 uur Mocht je niet kunnen komen naar de intro-avond, maar wel graag mee willen doen met de Rescue opleiding. Laat het Gertine weten zodat we rekening kunnen houden met je in de planning

Deel dit evenement

bottom of page