top of page

di 11 jul

|

Zand eiland 4 in Vinkeveen

PPB Specialty en Teamduik Vinkeveen

Voor de PPB specialty worden twee duiken gemaakt en om 18:30 uur wordt er ook een teamduik gemaakt

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
PPB Specialty en Teamduik Vinkeveen
PPB Specialty en Teamduik Vinkeveen

Tijd en locatie

11 jul 2023, 16:00 – 12 jul 2023, 20:00

Zand eiland 4 in Vinkeveen, Baambrugse Zuwe 143, 3645 AE Vinkeveen, Nederland

Over het evenement

Teamduik

Deze avond kan je ook alleen een teamduik maken. Voor de teamduik is het verzamelen om 18:30 uur bij Zandeiland 4 in Vinkeveen.

PPB specialty

Voor de Perfect uittrimmen specialty maken we dinsdagmiddag 11 juli om 16 uur twee duiken bij Zandeiland 4 in Vinkeveen. Instructeur is Wendy van Tongeren. De specialty kost € 149,- en is inclusief certificaat en exclusief duikuitrusting (dit kan gehuurd worden). Opgeven kan via mail aan Gertine (gertine@divepost.nl). Op vrijdagavond 7 juli maak je ook een zwembadduik om 19:30 uur in zwembad Aquamar.

Trimtechnieken scheiden de geweldige duikers van de goede duikers. In de specialty Perfect Uittrimmen ga je leren hoe je jezelf uitloodt zodat je optimale controle, stabiliteit en evenwicht hebt. Je leert moeiteloos opstijgen en afdalen dat het lijkt alsof je er alleen maar aan hoeft te denken en het gebeurt. Als je jezelf goed kunt stroomlijnen, beweeg je je onberispelijk, efficiënt en gracieus door het water. Je zwemt vlak langs fragiele objecten zonder schade te berokkenen aan hen of aan jezelf.

Deel dit evenement

bottom of page