top of page

zo 30 okt

|

Zand eiland 4 in Vinkeveen

Rescuedag en Teamduik Vinkeveen

Er worden een aantal interessante scenario's gespeeld en er wordt ook een teamduik gemaakt

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rescuedag en Teamduik Vinkeveen
Rescuedag en Teamduik Vinkeveen

Tijd en locatie

30 okt 2022, 10:00 – 15:00

Zand eiland 4 in Vinkeveen, Baambrugse Zuwe 143, 3645 AE Vinkeveen, Nederland

Over het evenement

Is het alweer een tijd geleden dat jij je Rescue-vaardigheden hebt geoefend? Heb je het idee dat je niet meer precies weet welke stappen je moet ondernemen als je een duiker ziet die in paniek is? Of op welke manier je moet zoeken als er een duiker vermist raakt?

Op zondag 30 oktober organiseren we een Rescuedag voor gebrevetteerde duikers. Voor Rescue duikers is het een goede update van de reddingsvaardigheden en voor beginnende duikers is het een mooi inkijkje in de Rescue opleiding.  Door middel van een aantal scenario’s ga je de juiste technieken herhalen om hulp te kunnen bieden aan een duiker in nood. Deelname aan de Rescuedag is voor teamleden gratis en voor niet-leden € 30,-

De Rescuedag vindt plaats bij duikstek Zand eiland 4 in Vinkeveen en start om 10:00 uur. Instructeur Bernard van de Weerdt organiseert de Rescuedag. Zorg voor voldoende eten en drinken en een uitgerust gevoel!

Voor de mensen die alleen een duikje willen maken is dat ook mogelijk. Tijdens de Rescuedag zal er ook een teamduik worden gemaakt.

Deel dit evenement

bottom of page