top of page

zo 02 jun

|

Haarlemmermeersebos

Rescuedag Haarlemmermeerse Bos

We organiseren een Rescuedag bij het Haarlemmermeersebos in Hoofddorp. Je kunt vandaag je reddingsvaardigheden updaten. Het is ook mogelijk om een teamduik te maken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rescuedag Haarlemmermeerse Bos
Rescuedag Haarlemmermeerse Bos

Tijd en locatie

02 jun 2024, 10:00 – 15:00

Haarlemmermeersebos, Paviljoenlaan 1, 2131 LZ Hoofddorp, Nederland

Gasten

Over het evenement

Is het alweer een tijd geleden dat jij je Rescue-vaardigheden hebt geoefend? Heb je het idee dat je niet meer precies weet welke stappen je moet ondernemen als je een duiker ziet die in paniek is? Of op welke manier je moet zoeken als er een duiker vermist raakt? Op deze dag organiseren we voor gebrevetteerde Rescue duikers de mogelijkheid om een update van de reddingsvaardigheden uit te voeren. Door middel van een aantal scenario’s zul je nogmaals de juiste technieken herhalen om hulp te kunnen bieden aan een duiker in nood. Meld je aan bij Gertine als je mee wilt doen met de Rescuedag.

Het is ook mogelijk om gewoon te duiken bij het Haarlemmermeersebos in Hoofddorp. Deze duik is geschikt vanaf Open Water. We verzamelen om 10:00 uur bij de duikstek. Adres: Paviljoen laan 1 in Hoofddorp. Parkeren: doorrijden naar boven en daar kan je ruim parkeren net voor de instapplaats. Je dient zelf een duikbuddy te regelen als je niet meedoet met de rescuedag.

Deel dit evenement

bottom of page