top of page

zo 26 mei

|

Burgers' Zoo

Rondleiding Ocean achter de Schermen Burgers' Zoo

Unieke rondleiding achter de schermen bij de Ocean in Burgers' Zoo

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rondleiding Ocean achter de Schermen Burgers' Zoo
Rondleiding Ocean achter de Schermen Burgers' Zoo

Tijd en locatie

26 mei 2024, 10:00 – 15:00

Burgers' Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op zondag 26 mei krijgen we een uniek kijkje achter de schermen bij de Ocean in Burgers' Zoo.

Burgers’ Ocean is een tropisch koraalrifaquarium van acht miljoen liter water. Een zeer belangrijk onderdeel is het levende koraalrif van 750.000 liter water. Dit levende koraalrif is het grootste van Europa. Het ecosysteem tropisch koraalrif wordt in de Ocean nauwkeurig nagebootst.

We weten als mensen steeds meer over het leven in de zee, maar veel is ook nog onbekend. Daarom verrichten ze in de Ocean veel wetenschappelijk onderzoek en verzamelen ze allerlei data van dieren. De kennis en kunde om met bijvoorbeeld koralen te kunnen kweken, zou in de toekomst belangrijk kunnen zijn voor het beschermen van koraalriffen in het wild. Het team van biologen en dierverzorgers van Burgers’ Ocean weet al jarenlang succesvol te kweken met zowel zachte koralen als steenkoralen. Burgers’ Zoo is bovendien de grootste kweker van gevlekte adelaarsroggen ter wereld en weet ook op succesvolle wijze met andere roggensoorten en enkele haaiensoorten te kweken. Kom hierover meer te weten tijdens de rondleiding.

De kosten voor de rondleiding zijn €5,- per persoon en er is plaats voor maximaal 16 personen per gids. Deze activiteit is alleen voor teamleden van Time2Dive. Geef je zelf snel op, want vol=vol. Bij veel animo kunnen we nog een tweede gids regelen, dus schrijf je vooral in (ook op de wachtlijst)

In het kort

Wanneer: Zondag 26 mei, hele dag

Wat: Dagje Burgers' Zoo met een Rondleiding Ocean Achter de schermen

Waar: Burgers' Zoo in Arnhem

Kosten: entree € 26,50 pp, parkeren € 8,- per auto en de rondleiding € 5,- pp. 

Deel dit evenement

bottom of page