top of page

ma 10 okt

|

Dive Post

Talk about Diving met Steve Martin Sidemount Guru

Vanavond gaan we met elkaar in gesprek over onze hobby duiken. We krijgen een inkijk in het Sidemount duiken door Steve Martin.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Talk about Diving met Steve Martin Sidemount Guru
Talk about Diving met Steve Martin Sidemount Guru

Tijd en locatie

10 okt 2022, 19:30 – 22:00

Dive Post, Castellumplein 4, 2235 CN Valkenburg, Nederland

Gasten

Over het evenement

Vanavond gaan we met elkaar in gesprek over onze hobby duiken. We krijgen een inkijk in het Sidemount duiken door Steve Martin. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen over sidemount of duiken in algemeen. Nieuwsgierig over Sidemount duiken, dan is deze avond zekef interessant. Voor alle duikers is de avond leuk en interessant.

Steve Martin is een van de belangrijkste mensen op het gebied van de ontwikkeling van Sidemount-duiken. Hij bouwde zijn ervaring op door te reizen en cursussen over de hele wereld te geven. Steve is vooral bekend omdat hij zijn wereldberoemde Sidemount Essentials-cursus heeft ontwikkeld. Zijn website sidemounting.com biedt ons vandaag de dag een van de grootste online bronnen op het gebied van sidemount-duiken.

De avond start om 19:30 uur met inloop en tijd voor koffie. We starten het gesprek om 20:00 uur. Deelname aan de avond is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Maandag 10 oktober bij Dive Post duikwinkel, Castellumplein 4 in Valkenburg ZH

Deel dit evenement

bottom of page