top of page

zo 24 sep

|

Paviljoen Twiske

Teamduik Dive Against Debris Specialty

Draag ook een steentje bij aan het milieu en doe mee aan de Dive Against Debris specialty. We duiken en gaan gezamenlijk open water afzoeken op zoek naar zwerfafval.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Teamduik Dive Against Debris Specialty
Teamduik Dive Against Debris Specialty

Tijd en locatie

24 sep 2023, 10:00 – 15:00

Paviljoen Twiske, De Noorderlaaik 8, 1511 BX Oostzaan, Nederland

Over het evenement

Jaarlijks draagt ook Dive Post zijn steentje bij aan het milieu door het organiseren van de Dive Against Debris specialty. Dit is een specialty waarbij de deelnemers gezamenlijk open water afzoeken op zoek naar zwerfafval. We halen dit uit het water, classificeren het en melden het aan bij een website, waarmee we bijdragen aan het inzicht in wereldwijde zwerfafvalstromen.

Het leuke van de Dive Against Debris specialty: De duik telt mee voor de Advanced Open water opleiding en hij telt mee als specialty. Dat is vooral interessant voor diegenen die Master Scuba Diver willen worden (50 duiken, Rescue Diver en 5 specialties).

Tijdens de Project AWARE week krijg je maar liefst 50% korting op de Specialty. Je betaalt slechts 75 euro voor de elearning en de brevettering. Deze bijdrage doneren wij vervolgens aan Project AWARE. De eventuele huur van uitrusting valt hier buiten.

De duik vindt plaats op zondag 24 sept om 10.00 uur in ’t Twiske, De Noorderlaaik 8, 1511 BX Oostzaan. Instructeur is Peter Pot. Minimaal brevetteringsniveau: PADI Open Water of vergelijkbaar.

Onze ervaring is dat het een geweldig leuke activiteit is, waarmee je niet alleen bijdraagt aan een schoner milieu, maar ook weer een extra ervaring onder water opdoet, samen met je favoriete buddy of iemand die je nog niet kende! Wil je meedoen, geef je op bij Gertine

Deel dit evenement

bottom of page