top of page

zo 11 feb

|

TODI

Teamduik Indoorduikcentrum TODI Belgie

We gaan duiken in het Indoorduikcentrum TODI in België. Vanaf 13 uur mogen we 2 uur verblijven in de Experience Zone van TODI.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Teamduik Indoorduikcentrum TODI Belgie
Teamduik Indoorduikcentrum TODI Belgie

Tijd en locatie

11 feb 2024, 13:00 – 15:00

TODI, be-MINE 1, 3582 Beringen, België

Gasten

Over het evenement

We gaan duiken in het Indoorduikcentrum TODI in België. Vanaf 13 uur mogen we 2 uur verblijven in de Experience Zone van TODI. Reistijd vanaf Katwijk ruim 2 uur. De kosten zijn € 39,- voor duiken en € 17,- voor snorkelen. Neem je brevet mee en je verzekeringsbewijs. Als je (nog) geen verzekering hebt, dan kun je dat bij TODI voor € 5,- in orde brengen. Ook vragen we je te bevestigen of je medisch geschikt bent om te duiken.Je mag je eigen duikspullen meenemen of kan deze daar huren (15 euro p.p.). Trimvest mag je niet zelf meenemen en deze gebruik je samen met lood en een fles van TODI.

Bij TODI is het mogelijk om in optimale en veilige omstandigheden te duiken tussen een bijzondere samenstelling van ‘s werelds mooiste tropische zoetwatervissen. We zullen ruim 30 verschillende soorten vissen hebben en in totaal meer dan 2.200. Onze vissen zwemmen, schuilen en broeden tussen levensechte decorelementen zoals grotten, een mijngang, autowrakken en zelfs een onderwatercafé. Dat maakt van TODI de meest verrassende indoor duiklocatie in Europa. Kortom, de ultieme duikbeleving!

Meer info: www.todi.be

Duikleider is Bram Broenink

Deel dit evenement

bottom of page