top of page

zo 21 mei

|

Haarlemmermeersebos

Teamduik & Rescuedag Haarlemmermeerse Bos

We gaan duiken bij het Haarlemmermeersebos in Hoofddorp. Je kunt vandaag ook meedoen met de Rescuedag en je reddingsvaardigheden updaten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Teamduik & Rescuedag Haarlemmermeerse Bos
Teamduik & Rescuedag Haarlemmermeerse Bos

Tijd en locatie

21 mei 2023, 10:00 – 15:00

Haarlemmermeersebos, Paviljoenlaan 1, 2131 LZ Hoofddorp, Nederland

Gasten

Over het evenement

We gaan duiken bij het Haarlemmermeersebos in Hoofddorp. Deze duik is geschikt vanaf Open Water. We verzamelen om 10:00 uur bij de duikstek. Adres: Restaurant Vork & Mes, Paviljoen laan 1 in Hoofddorp. Parkeren: doorrijden naar boven en daar kan je ruim parkeren net voor de instapplaats. Duikleider is Wendy van Tongeren.

Is het alweer een tijd geleden dat jij je Rescue-vaardigheden hebt geoefend? Heb je het idee dat je niet meer precies weet welke stappen je moet ondernemen als je een duiker ziet die in paniek is? Of op welke manier je moet zoeken als er een duiker vermist raakt?

Op deze dag organiseren we voor gebrevetteerde Rescue duikers de mogelijkheid om een update van de reddingsvaardigheden uit te voeren. Door middel van een aantal scenario’s zul je nogmaals de juiste technieken herhalen om hulp te kunnen bieden aan een duiker in nood. Meld je aan bij Gertine als je mee wilt doen met de Rescuedag

Deel dit evenement

bottom of page