top of page

zo 27 mrt

|

Scharendijke

Teamduik Serpent Zeeland

Voor de liefhebber gaan we duiken op de Serpent. dit is een wrak in het Grevelingenmeer bij de Kabbelaar. Deze duik is geschikt vanaf Advanced Open Water.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Teamduik Serpent Zeeland
Teamduik Serpent Zeeland

Tijd en locatie

27 mrt 2022, 10:00

Scharendijke, Haven Kloosternol 3, 4322 AK Scharendijke, Nederland

Over het evenement

Voor de liefhebber gaan we duiken op de Serpent. Dit is een wrak in het Grevelingenmeer bij de Kabbelaar. Deze duik is geschikt vanaf Advanced Open Water. De verzameltijd is 10 uur. Duikleider is Ray Wijshake.

Het wrak Le Serpent is vanaf de kant te benaderen, is maar liefst 60 meter lang en heeft meerdere compartimenten. Het wrak ligt tussen de 23 en 30 meter en bevat al veel leven zoals diverse vissoorten, kreeften, zakpijpen en anemonen.

Daarnaast zijn er bij de haven van Scharendijke in de nabijheid van het wrak Le Serpent twee nieuwe kleine wrakken afgezonken. Deze wrakjes, twee stalen casco’s van 14 en 9 meter lang, zijn in een diepte van 12 meter afgezonken op het stenen bed, dat feitelijk voor Le Serpent bedoeld was. Deze wrakken zijn daarmee ook toegankelijk voor beginnende duikers. Men kan de wrakken niet in omdat alle openingen met tralies zijn dicht gelast.

Deel dit evenement

bottom of page