top of page

vr 05 jul

|

Zwembad Aquamar

Zwembad - PADI Mermaid introductie

Omdat het gewoon geweldig is om met een staart door het water te bewegen! Voor zwemmers, snorkelaars, duikers, freedivers en niet-duikers, voor mannen en vrouwen, voor jong en oud!

Zwembad - PADI Mermaid introductie
Zwembad - PADI Mermaid introductie

Tijd en locatie

05 jul 2024, 19:30 – 22:00

Zwembad Aquamar, Piet Heinlaan 5, 2224 SW Katwijk aan Zee, Nederland

Over het evenement

Omdat het gewoon geweldig is om als een zeemeermin door het water te bewegen! Voor zwemmers, snorkelaars, duikers, freedivers en niet-duikers, voor mannen en vrouwen, voor jong en oud! Geen strenge eisen, minimale zwemafstanden of anderszins, maar genieten van een vrij onderwater gevoel.  De PADI Discover Mermaid ervaring is een introductie op meermin-activiteiten in het zwembad. Het is een flexibele, plezierige en beheerste ervaring waarbij het erom gaat dat jij leert ontdekken hoe het is om als een zeemeermin/man door het water te gaan.  De PADI Discover Mermaid Experience bestaat uit twee delen: 1. Allereerst worden door de instructeur de basisbeginselen uitgelegd die nodig zijn om te leren zwemmen als een zeemeermin. 2. Dan volgt een sessie in het water waarbij je een monovin en zeemeerminnenstaart aanhebt, gevolgd door leren zwemmen als een zeemeermin, onder water gaan en spelletjes.

 In de PADI Discover Mermaid Experience maak je gebruik van een monovin (d.w.z. een zeemeerminnenstaart), duikmasker, snorkel en vinnen. Het kan zijn dat je ook gebruik maakt van een natpak en een loodgordel, je kunt uiteraard je eigen materiaal gebruiken. Om mee te kunnen doen met de Mermaid introductie moet je minimaal 10 jaar oud zijn. Je moet watervrij zijn en er is geen eerdere ervaring met duiken, snorkelen of freediven nodig.

Wanneer: Vrijdag 5 juli vanaf 19.30 

Waar: Zwembad Aquamar 

Kosten: Voor de hele avond, inclusief gebruik van de materialen is 30 euro 

Wat heb je nodig: Je kan je eigen snorkeluitrusting gebruiken (masker, lood, pak, snorkel). Anders krijg je die van ons te leen. 

Er kunnen maximaal 12 mensen meedoen aan deze workshop, Teamleden krijgen voorrang  

Deel dit evenement

bottom of page