top of page

Divemaster

Word PADI Divemaster en zet de eerste stap in je professionele duikcarriere. Leer alles over werken met duikstudenten en over het gidsen van gebrevetteerde duikers.

Divemaster is het eerste professionele brevet bij PADI! Bij de Divemaster cursus ga je je als cursist voorbereiden op een leidende en verantwoordelijke rol binnen de duiksport. Na deze beroepsopleiding verandert je levensstijl voor altijd! Wij geven een gedegen opleiding zodat je uitgebreid mee kunt lopen met onze ervaren instructeurs.


De PADI Divemaster cursus is de basis voor een professionele duikcarrière. Het programma bestaat uit: 7 theorielessen, 6 zwembadlessen en 4 buitenwaterlessen. De cursusduur ligt tussen 6 tot 12 weken (de planning wordt op jouw wensen samengesteld).

Een PADI Divemaster heeft de volgende kwaliteiten

- Positieve instelling - Duikvaardigheden op hoog niveau - Grote kennis in de duiktheorie (voorbereiding voor Instructeur) - Grote kennis en ervaring met het assisteren van instructeurs tijdens opleidingen - Verantwoordelijkheidsgevoel voor minder ervaren duikers

Vereisten vooraf

- Minimaal 18 jaar oud - Gebrevetteerd zijn voor PADI Advanced en PADI Rescue - Een geldige medische keuring, niet ouder dan 12 maanden - EFR certificaat, niet ouder dan 24 maanden - Minimaal 40 gelogde duiken bij aanvang en voor brevettering heb je minimaal 60 duiken nodig

Gallery
bottom of page