top of page

EFR Instructeur

Als EFR Instructeur krijg je training om les te geven in eerste hulp, hart reanimatie en hulp aan kinderen.

De Emergency First Response Instructeurs (EFRI) Cursus geeft je specifieke training om les te geven in eerste hulp, hart reanimatie en om hulp te bieden aan kinderen. Ook wordt er gebruik gemaakt van een AED.


Je neemt vier modules van zelfstudie door, neemt deel aan de presentaties en daarna leer je hoe je op demonstratie niveau de technieken voor eerste hulp bieden. Verder leer je hoe je hart reanimatie kunt geven en hoe je hulp bij kinderen demonstreert en de AED gebruikt.


De cursus duurt één dag. Na de opleiding kun je lesgeven in Emergency First Responce, Primary Care and Secondary Care en Care for Children. Deze cursus kan je geven aan duikers, familie, vrienden, scholen, clubs, bedrijven etc. De mogelijkheden zijn grenzeloos.


Vereisten vooraf
  • Minimaal 18 jaar oud

  • EFR brevet niet ouder dan twee jaar. Is je brevet verlopen, dan kun je de dag voor je EFR Instructeurs cursus het brevet updaten.

  • Of een geldig CPR/First Aid certificaat van een andere organisatie, niet ouder dan twaalf maanden, welke vergelijkbaar is aan EFR voldoet ook.


Voorbereiding

Maak de zelfstudie herhalingsvragen van de vier modules: Primary and Secondary Care Programma Standaards, Care for Chlidren Programma Standaards, het menselijk lichaam en medische gebeurtenissen


De EFR Instructeurs cursus is geweldig om te volgen en je zal zien dat het fantastisch is om de EFR cursus te geven als jij als coach voor je studenten optreedt en ze leert om mensen te helpen in nood, ook met een AED. We beloven je veel plezier tijdens de cursus hebt!

Het is mogelijk om deze cursus direct voor het IDC te doen.

Gallery
bottom of page