top of page

Lustrum
Duikreis Socorro

Socorro-Landscape-2-LRG.jpg
November 2024
Lustrum Duikreis Magical Socorro
2022-Socorro-Mantas.jpg

De magische Socorro Islands is duiken tot de max. Op slechts enkele plekken in de wereld heb je zulke encounters met groot zeeleven in elektrisch blauw water. En in november is de watertemperatuur aangenaam rond de 28 graden

 

DUIKEN

Duiken op Socorro Islands is magisch en verbazingwekkend, een oase in de oceaan. De onderzeese berg ver uit de kust trekt een aantal bijzondere soorten aan. Onder hen bevinden zich grote groepen reuzenmanta's (de vriendelijkste ter wereld) die graag naast je zwemmen, op minder dan een meter afstand. Wilde tuimelaars zoeken je op om hen te vergezellen in hun capriolen. In plaats van weg te zwemmen bij het zien van duikers, is het bekend dat deze dolfijnen je benaderen en enkele minuten blijven. Kijk hoe bultruggen het oppervlak doorbreken, of nestel je in rotsblokken om meerdere haaiensoorten te observeren, waaronder de walvishaai. Duiken is hier magisch!

REISSCHEMA

Dag 1-2

Vlucht naar San Jose del Cabo. Eén dag verblijf in Cabo San Lucas met verschillende activiteiten zoals wandelen, snorkelen of relaxen in de toeristische badplaats. Op dag 2 gaan we om 19:00 uur inschepen op de Nautilus Undersea.

Dag 3

Een dag varen en ontspannen op zee met mooie vergezichten en zonsondergang. Tegen de avond komen we aan bij het eiland San Benedicto.

Dag 4-8

Gedurende vijf volledige duikdagen gaan we de favoriete locaties ervaren, zoals El Canyon, de Boiler, Red Rocks, Roca Partida, Cabo Pearse, Punta Tosca en Roca Oneal. Gemiddeld 3 tot 4 duiken per dag. Verwacht de vriendelijkste reuzenmanta's ter wereld, tuimelaars, maximaal tien soorten haaien en heel veel vissen te zien. We kunnen tussendoor ook kajakken, paddle boarden of ontspannen aan boord in de hot tub.

 

Dag 9

Vroege ochtendreis terug naar Cabo San Lucas. Een goed moment om al je foto's en video's terug te kijken of gewoon lekker te ontspannen.

Dag 10

Ontschepen om 8.30 uur in Cabo San Lucas. Eén dag verblijf in Cabo San Lucas met activiteiten.

Dag 11-12

In de avond de vlucht in San Jose del Cabo naar AMS. Aankomst de volgende dag

NAUTILUS UNDERSEA

Luxe liveaboard voor 19 gasten. Ruime lounge en dining room en op bovendek een lounge met bar en een zonnedek met hot tub. Benedendeks zijn 6 standaard 2p-hutten, op het main dek 1 ADA compatible hut en 1 3p-hut, op bovendek 1 suite. Elke hut is uitgerust met wifi, badkamer met douche en een raam. Er is een ruim duikdek en een groot water niveau platform en 2 ribs.

REISINFORMATIE

Data

3 t/m 14 november 2024

Verblijf

2 nachten in hotel Cabo San Lucas
- hotel o.b.v logies en ontbijt

8 nachten aan boord van Nautilus Undersea

- liveaboard all inclusive (beperkt alcohol)

Duiken

Gemiddeld 4 duiken per dag bij Socorro Islands

Reis

retourvlucht AMS naar SJD (Mexico)

https://nautilusliveaboards.com/socorro/

Interesse om mee te gaan? Stuur een mail aan Gertine (gertine@divepost.nl)

dolfijnen.jpg
bottom of page