top of page

Junior Open Water

€ 529

5-6 weken

Informatie over de duikopleiding

De Junior Open Water opleiding is de volgende volwaardige stap voor kinderen (vanaf 10 jaar, maar wij adviseren vanaf 12 jaar).


Kinderen leren op een leuke en vooral ook veilige manier te duiken tot een maximale diepte van twaalf meter (10 en 11 jarigen). Vanaf 15 jaar mag je tot 18 meter.


Tijdens de opleiding leer je alles over de duikmaterialen die je gaat gebruiken en procedures die het duiken tot een veilige sport maken. Als alles goed is verlopen, krijg je een 'rijbewijs' voor onder water, een wereldwijd erkend brevet. Met dit brevet mag je met een gebrevetteerde volwassene (12-14 jarigen) of PADI professional/gebrevetteerde ouder (10-12 jarigen) duiken gaan maken en zul je je zelf een ware ontdekkingsreiziger onder water voelen.


Het blijft een eerste stap, je kunt je kennis verder verbreden door middel van vervolgcursussen. Kortom duiken is een leven vol plezier, avontuur, ontspanning en nieuwe mogelijkheden.


De Padi Open Water opleiding bestaat uit drie tot vijf theorielessen met een examen, vijf praktijklessen in het zwembad en vier buitenwater duiken.

AOW-Gallery-hero.jpg
bottom of page