top of page

Kids Specialty

€ 40

1 avond

Informatie over de duikopleiding

Kids Specialties zijn voor kinderen die minimaal deel 1 van het Master Seal hebbben gevolgd. Wij geven Seal en Master Seal opleidingen voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Veel kinderen starten al op jonge leeftijd. De eerste volgende opleiding is de Junior Open Water opleiding waar de kinderen ook echt het buitenwater in gaan. Wij adviseren hiervoor een leeftijd van 11 a 12 jaar.


Om te voorkomen dat kinderen in een "gat" vallen organiseren we een aantal keer per jaar een Kids Specialty. Onder begeleiding van een instructeur lekker onder water zweven en nieuwe dingen leren. Na het succesvol afronden van een Kids Specialty ontvang je een Dive Post certificaat.

Kids Specialty Zodiac

Je leert wat een zodiac is. Waarvoor je hem gebruikt. Welke manieren er zijn om uit een zodiac het water in te gaan en welke manieren om weer terug in de zodiac te komen.

Kids Specialty Onderwater Behendigheid Specialist

Kan je al heel goed zweven en je drijfvermogen regelen door goed adem te halen. Hoe is het om door een tunnel heen te duiken? Kunnen we ook met 1 zwemvlies aan duiken?

Kids Specialty Onderwater Archeologie Specialist

Wat kunnen we allemaal onder water vinden? Welke manieren zijn er om archeologische dingen te vinden en te onthouden waar het ligt en wat we hebben gevonden. Welke manieren zijn er om archeologische dingen te bewaren?

Kids Specialty Onderwater Meet Specialist

Hoe groot is een vis echt als we hem onder water tegenkomen. Hoe meten we dingen onder water en wat kunnen wij hiervoor gebruiken. Kunnen we dingen ook, ongeveer, opmeten zonder een meetlint of liniaal te gebruiken? Hoe groot en diep is het zwembad?

Kids Specialty Netten Specialist

Welke gevaren kunnen we onder water tegenkomen? Hoe kunnen we met deze gevaren omgaan? Welke manieren zijn er om los te komen al je ergens in vast zit? Wat doen we als onder water jouw lucht opraakt.

Kids Specialty Zoeken, knopen en bergen Specialist

Hoe komt het dat iets drijft of zinkt? Hoe kunnen wij er voor zorgen dat iets zwaars onder water gaat zweven? Hoe kunnen we iets zwaars onder water verplaatsen om bijvoorbeeld iemand te bevrijden. Wat hebben we er allemaal voor nodig en is het moeilijk?

Kids Specialty Rescue Specialist

Hoe kunnen wij nog veiliger duiken en wat kan er allemaal mis gaan als wij duiken? Hoe kunnen we mensen of duikers helpen als zij problemen hebben in of bij het water? Kunnen we dit allemaal alleen of hebben wij hulp nodig om bijvoorbeeld iemand te bevrijden die ergens onder vast zit?

AOW-Gallery-hero.jpg
bottom of page