top of page

Master Seal Team

€ 195

5-10 weken

Informatie over de duikopleiding

Na het behalen van het PADI-Seal brevet kun je doorgaan voor de titel PADI Master Seal. Heb je je ooit afgevraagd hoe het zal zijn met een zaklamp te duiken, foto's te maken onder water of moeiteloos als een astronaut te zweven?

Als lid van het PADI Master Seal kan je dit leren in de andere 10 AquaMissions zoals wrak, navigatie, uittrimmen, onderwaterfotografie, milieubesef en meer. Dit is je kans om gave dingen te doen in het zwembad en mee te doen met het avontuur van de onderwaterwereld.

Alle 10 de AquaMissions zijn:

1. Specialist in het herkennen van wezens

Hier maak je kennis met veel dieren die je onder water tegen komt. Je leert ze herkennen en je leert hoe ze onder water leven.

2. Milieuspecialist

Je leert hoe wetenschappers afval en vervuiling uitpluizen om te kijken wat het is en waar het vandaan komt.

3. Inner Space Specialist

Je leert hoe het is om gewichtloos te zijn zoals astronauten dat in de ruimte ervaren.

4. Navigatiespecialist Je leert hoe je met een kompas om moet gaan en je maakt kennis met de meest eenvoudige methode van navigeren.

5. Nachtspecialist

Je ervaart hoe het is om ‘s nachts te duiken en waarom het zo leuk is om ’s nachts te duiken.

6. Veiligheidsspecialist

Je leert hoe je jou buddy kunt helpen wanneer dat nodig is.

7. Opsporings-en Bergingsspecialist

Je leert hoe je dingen die kwijt zijn geraakt weer kunt terugvinden. Ook leer je hoe je het voorwerp naar de oppervlakte moet brengen met een hefballon.


8. Snorkelspecialist Je laat zien dat je aan de oppervlakte kunnen snorkelen en dat je de snorkel kunt leegblazen.

9. Kiekjesspecialist

Onder water foto’s maken met behulp van een fotocamera.


10. Wrakspecialist

Hier leer je het belangrijkste dat je moet weten in het wrakduiken. Je maakt kennis met wrakken en je leert hoe dit beschermd moet worden.

De Master Seal opleiding bestaat uit 2 delen van ieder 5 lessen. Natuurlijk is het ook mogelijk om één deel van het Master Seal te volgen. Je krijgt dan een certificaat.


Als je een PADI Seal bent geworden en je tien Specialty AquaMissions hebt gedaan, ben je lid van het PADI Master Seal Team. Een PADI Master Seal is het hoogste wat je kunt worden bij het Team. Bovendien krijg je een e-card.

AOW-Gallery-hero.jpg
bottom of page