top of page

Open Water Referral

€ 429

2-5 weken

Informatie over de duikopleiding

Wil je leren duiken op vakantie, maar ga je liever niet onvoorbereid op reis? Met een Open Water Referral opleiding volg je de theorielessen en zwembadlessen in Nederland. Na afloop ontvang je een deelcertificaat dat je meeneemt op reis om daar je Open Water opleiding af te ronden met 4 buiten water duiken. Brevetteringskosten worden apart in rekening gebracht.


Alvast starten met je Open Water opleiding in Nederland, zodat je op je vakantiebestemming snel je duikbrevet binnen hebt? Dan is de Open Water Referral opleiding wat voor jou. Tijdens deze opleiding rond je alvast alle theorie en zwembadlessen af. Hierna hoef je alleen nog de vier buiten water duiken te maken. Zo leer je alle theorie en skills op een gedegen Nederlandse wijze en maak je de buiten duiken is het tropische water waar je maar wilt!


Mocht je tijdens de Referral opleiding de smaak te pakken hebben en toch de hele Open Water opleiding bij Dive Post afronden. Dat is geen enkel probleem. Tegen een meerprijs van € 100,- kan je de volledige opleiding afronden.

AOW-Gallery-hero.jpg
bottom of page