top of page

ReActivate programma

€ 115

1 avond

Informatie over de duikopleiding

Het ReActivate™ programma is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden van de PADI Open Water Diver cursus op te frissen, voordat je weer het water in gaat. Gaat het alleen maar om een paar kernpunten of wil je de hele basis weer herhalen, ReActivate is aanpasbaar aan jouw behoeftes.


Allereerst ga je je thuis verdiepen in de ReActivate e-learning. In het online ReActivate programma duik je onder in verschillende duikscenario’s en neem je beslissingen, die je kennis van de duikveiligheidsregels testen. Bestudeer de onderwerpen in je eigen tempo en ga dieper in op de materie, waar je dat nodig acht.


Vervolgens ga je alle belangrijke skills in het zwembad oefenen met een PADI Professional. Je oefent extra de duikvaardigheden die jij nog graag zou willen herhalen. Het ReActivate programma duurt één avond (exclusief eigen voorbereiding vooraf).


Na het volgen van het ReActivate™ programma ontvang je een nieuw brevet in de vorm van een e-card waarmee je kunt aantonen, dat je er weer helemaal klaar voor bent om onderwater te gaan.


Je maakt hernieuwd kennis met duiken zodat je je weer prettig voelt in de onderwaterwereld.


AOW-Gallery-hero.jpg
bottom of page