top of page

Tec 50

Ontwikkel je verder tot Tec duiker en beheers de vaardigheden tot het duiken naar 50 meter.

De PADI Tec 50 opleiding is de laatste opleiding waarbij er gebruikt wordt gemaakt van lucht en verrijkte lucht als bodemgas. Je vaardigheden worden tijdens deze cursus verscherpt en waar mogelijk nog meer verbeterd. Je zult niet meer met één stage met decompressiegas gaan duiken, maar er wordt een tweede stage aan toegevoegd.

Op het moment dat je de opleiding succesvol hebt afgerond, mag je decompressieduiken maken met een maximale diepte van 50 meter. Je mag gebruik maken van twee decompressiegassen (alle verrijkte luchtmengsels en pure zuurstof). Er is geen maximale decompressieduur.

De PADI Tec 50 cursus is verplicht op het moment dat je deel wilt gaan nemen aan de rest van het PADI Tec programma (uitgezonderd de Gas Blender cursus). Equivalenten van andere organisaties worden ook toegestaan, neem hiervoor contact met ons op. De opleiding bestaat uit drie theoriesessies en vier buitenwaterduiken.


Vereisten vooraf
  • PADI Rescue Diver brevet (of equivalent)

  • PADI Tec 45 brevet (of equivalent)

  • Tenminste 100 gelogde duiken hebben, waarvan tenminste 20 met nitrox en dieper dan 18 meter. Tenminste 15 duiken dienen dieper te zijn dan 30 meter

  • Medische verklaring, ondertekend door een duikarts

  • Ingevulde Tec Diver Statement of Understanding

Wij bieden de TEC opleidingen ook aan in Sharm el Sheikh Egypte. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Kosten

€ 549

Duur

3 dagen

Vereisten

Rescue, Tec 45, 100 duiken

bottom of page