top of page

Welkom op de nieuwe website van Dive Post

Na 10 jaar werd het wel eens tijd voor een compleet nieuwe website. Laat u verrassen door de frisse layout en prachtige plaatjes. Een website vol met beleving, want dat is ons motto! Dive Post is de plek waar je duikavontuur begint, verder gaat en beleeft! Al ruim 23 jaar een begrip in de duikbranche.


Bekijk ons uitgebreide assortiment en shop online op onze webshop Diveoutlet.


Als PADI 5* IDC Center en grootste PADI TecRec Center van Nederland bieden wij alle opleidingen aan. Leer duiken bij Dive Post. Als PADI 5* IDC Center verzorgt Dive Post alle duikopleidingen. Kom een introductieduik volgen of volg één van de vele duikopleidingen en leer nu duiken. Het aanbod is zeer divers. Van de opleiding Padi Open Water opleiding tot de opleiding tot Padi Instructeur. Van de specialties nachtduiken en nitrox-duiken tot allerlei allerlei specialties als technische duiken en sidemount duiken. Ook voor kinderen vanaf 8 jaar biedt Dive Post de mogelijkheid om te beginnen met duiken in het Padi Sealteam


Kortom voor alle Padi duikopleidingen bent u bij Dive Post aan het juiste adres. Dive Post heeft een ervaren team van duikinstructeurs en course director. Naast de beschikbaarheid van twee theorielokalen, vulstation, duikuitrustingen en uitgebreide zwembadfaciliteiten zijn ook alle lesmaterialen van PADI beschikbaar.
Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page