top of page

Adaptive Techniques

Prijs

€ 249

Duur

1-2 dagen

Over de Specialty

Wil je ook helpen om mensen met een beperking veilig te laten duiken. Leer de technieken, voel hoe het is om zelf zonder vinnen te duiken, check je drijfvermogen wanneer je benen niet werken, gebruik speciale handschoenen en meer. Zo ook een duiker met beperkt zicht zal je ondersteuning waarderen.


De Adaptive Techniques Diver Specialty omvat theorie aangevuld met workshops, twee beschutwater duiken en twee buitenwater duiken.


De PADI Adaptive Techniques Specialty helpt PADI-professionals:


  1. Meer bewust en opmerkzaam te maken van individuele aanpassingen die mogelijk nodig zijn om mensen met een beperking kennis te laten maken met duiken of freediven.

  2. Aanpassingstechnieken te ontdekken die kunnen worden toegepast als zij tijdens een PADI-cursus toezicht houden op, of lesgeven aan duikers of freedivers met een beperking.

  3. Te leren hoe zij cursisten op een goede manier begeleiden en coachen zodat die hun PADI-duikbrevet kunnen behalen of een ander PADI-ervaringsprogramma kunnen doorlopen. En om hen te leren hoe zij iemand op weg kunnen helpen naar een andere duikorganisatie gespecialiseerd in cursussen voor duikers met een beperking.

  4. Extra technieken aan te leren om cursisten met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen te motiveren en te stimuleren.

Vereisten

18 jr, Divemaster

bottom of page