top of page

Multilevel Diver

Prijs

€ 199

Duur

1-2 dagen

Over de Specialty

Deze Specialty is zeker nuttig voor degene die de voorlopers van de Computer uitgebreid wil leren. De Recreational Dive Planner (RDP) en het Wheel komen beide aan de orde en je gaat ook Multilevel duiken maken. Omdat iedereen nu met een computer duikt wordt deze specialty niet meer door PADI gepromoot.


Als je van nostalgie houdt kun je deze nog steeds bij Course Director Chris volgen. En eerlijk gezegd is deze Specialty ook erg leuk en nuttig voor kandidaten die PADI Pro willen worden. Het is ook een handige voorbereiding als je je wil verdiepen in Technisch duiken waarbij je ook met tabellen en multilevel duiken te maken hebt.


Je gaat de decompressietheorie weer eens doornemen aangezien deze theorie betrekking heeft op multilevelduiken en de decompressiemodellen waar computers gebruik van maken. Ook leer je multilevelduiken plannen door gebruik te maken van de eRDPML. Tijdens de eerste van je twee multilevelduiken ga je een duik plannen die bestaat uit twee diepteniveaus. Tijdens de tweede duik ga je een duik plannen en maken van drie diepteniveaus.

Vereisten

12 jr, Open Water

bottom of page