top of page

Zoeken en Bergen Specialty

Prijs

€ 249

Duur

2-3 dagen

Over de Specialty

Als je tijd doorbrengt bij water (en hoe kom je daar als duiker omheen?) kom je vroeg of laat iemand tegen die in het water iets heeft verloren. Als je op zoek bent naar uitdaging en opwinding – en je je dagelijkse goede daad wilt verrichten – is de specialty PADI Zoeken en bergen iets voor jou. De cursus geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om te vinden wat verloren is, en hoe je het naar de oppervlakte kunt krijgen.


In de specialty PADI Zoeken en bergen leer je de duikplanning, organisatie, procedures en technieken van zoeken en bergen, en hoe je met potentiële problemen omgaat. Je leert hoe je grote en kleine voorwerpen kunt vinden door gebruik te maken van zoekpatronen, en je leert verschillende manieren om ze naar de oppervlakte te brengen. Deze vaardigheden maken je niet alleen bekwamer en zelfverzekerder in het water, maar de meeste duikers die deze cursus hebben gedaan gaan uiteindelijk ook zoeken naar iets wat ze zelf verloren hebben (en bergen het daarna).


Verplicht: PADI Advanced Open Water Diver of PADI Open Water Diver met de specialty PADI Onderwaternavigator (of een equivalent brevet van een andere organisatie)

Vereisten

12 jr, Advanced

bottom of page