top of page

Geslaagden voor Oxygen Provider en Droogpak specialty


Dit weekend weer lekker actief bezig met de duikschool. Zo lagen we vrijdag met een aantal groepen introductieduikers in het zwembad. Hiervan gaan ze allemaal door voor de PADI Open Water opleiding. Wat een feest :-) Verder in het zwembad ook druk in de weer met Tec 40, een snorkelcursus en een droogpak specialty.
Op zaterdag was het tijde voor de Emergency Oxygen Provider specialty in de winkel. De cursisten leerden alle ins en outs van zuurstof toedienen. Allemaal geslaagd, gefeliciteerd Arend Ravensbergen, Thijs Riep, Patrick Boers en Anja Thomas. Een zeer leerzame specialty die echt een meerwaarde is aan je duikcarriere. Deze specialty geven we regelmatig. Lees meer informatie over de Emergency Oxygen Provider specialty.


Ook is Metin Ozturk geslaagd voor zijn Droogpak specialty. Hij kan nu heerlijk gaan duiken in zijn nieuwe Camaro Drytec droogpak. Dit geweldige droogpak wordt op maat gemaakt. Hij is in standaard maten verkrijgbaar en bij ons op voorraad. Maar hij kan ook volledig op maat worden gemaakt zonder meerprijs. Lijkt zo'n droogpak je wel iets, maar wil je hem eerst uitproberen?


Meld je dan aan voor de Camaro Droogpak Testdag op zondag 1 mei.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page