top of page

Het nieuwe jaar 2022 goed begonnen

Jawel, we maken weer een nieuwe start in 2022 met volop kansen. De IDC data zijn gepland en we hebben inmiddels al inschrijvingen binnen voor de IDC in april/mei. Er staan ook de nodige specialties gepland, o.a. Nitrox en Diep in maart. Rescue gaat ook in maart van start en voor de scenario’s gaan we in april naar buiten.


De eerste Tec opleidingen zijn alweer afgerond in Egypte. Gefeliciteerd Bas met het behalen van Tec 45 en Tec 50. Natuurlijk gaan we door met TEC cursussen. De eerste inschrijving is al binnen voor TEC 40. Wil jij ook van REC naar TEC? 2022 biedt volop mogelijkheden, zo ook bijvoorbeeld de TEC Sidemount cursus die in 4/5 mei definitief doorgaat. Wil je je Sidemount Skills aanscherpen en verder ontwikkelen, geef je dan nu op. Je kunt dan leren duiken met maximaal 6 tanks. Uiteraard komt zo’n duik niet vaak voor, het is wel heel erg leuk om het een keer te ervaren.


Zo zie je dat we het jaar weer geweldig starten. Uiteraard houden we nog steeds rekening met de RIVM richtlijnen. Dit houdt in dat we, tijdens het betreden van het zwembad een mondkapje op dienen te hebben en je dient je corona app te laten zien. Gelukkig hebben we het zwembad niet nodig voor vervolgopleidingen en we zullen steeds in kleine groepjes aan de waterkant staan.


Onze hobby, onze passie gaat bij 5* IDC Center Dive Post in Valkenburg ZH gewoon door!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page