top of page

Multiple Teaching tijdens Pro opleidingen

Hoe gaaf is dat als je als DM trainee bezig bent en je mee mag draaien tijdens een IDC. Dit kan zomaar gebeuren bij ons 5* IDC Center. Onze Course Director Chris laat je meedoen en je kunt dan ook aangeven hoe het is om als Divemaster ingezet te worden tijdens de workshops.


Welke workshops doe je mee?

Die van open Water Duiker en die van vervolg opleidingen. Je helpt mee in het zwembad en in het buitenwater onder de leiding van een Course Director. Wat leer je allemaal nog meer? Je helpt mee met het verzorgen van de organisatie. Je mag de afdaallijn in het buitenwater voorbereiden waardoor je je knopen die je geleerd hebt weer kan gebruiken. Ook kun je tijdens de IDC laten zien hoe je mensen weer reactiveert. En uiteraard doe je mee met de Rescue workshop want alle reddingsvaardigheden worden weer doorgenomen.


Heb jij er zin in om je Divemaster opleiding bij ons te boeken nu en wil je mee doen tijdens een IDC? Geef dat aan. Al vele DM Trainees zijn je voorgegaan. We zien je graag bij Dive Post voor jou PADI Pro opleiding.
Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page